Ľubomír Hudačko Správy

Aj v Prešove sa natáča klip k skladbe Happy: Títo účinkujúci v ňom nebudú chýbať!

Populárna pieseň Happy od Pharella Williamsa zasiahla aj metropolu Šariša. Svedčia o tom prvé zábery kameramana, ktorého ste s miništábom mohli stretnúť na Hlavnej ulici pri natáčaní šťastného videa s Prešovčanmi. Poodhalili sme, kto sa v ňom objaví!

Ilustračný obrázok k článku Aj v Prešove sa natáča klip k skladbe Happy: Títo účinkujúci v ňom nebudú chýbať!
Zdroj: Webnoviny.sk

Zanietení aktivisti modernej hudby nemali problém osloviť nejedného občana s výzvou, aby sa podelili o tanečné kreácie na šťastnú pieseň Pharella Williamsa.

Neodolala tak gitaristka Erika pod bránkou, či primátor Pavel Hagyari. Hudobná prezentácia výnimočností a skvostov typických pre mesto Prešov teda nebude chýbať, naše mesto je totiž známe svojou silnou hudobnou a tanečnou stránkou, čo dokazujú mnohé skupiny, tanečné súbory a hudobné zoskupenia.

„V priebehu dvoch týždňov by mal byť tento hudobný projekt dokončený,“ dozvedeli sme sa stanovisko radnice, ktorú sprostredkovala hovorkyňa mesta Veronika Kmetóny Gazdová.

Vo videu sa tak popri mažoretkách, študentoch a maturantoch jedným z hlavných aktérov objavia aj príslušníci armády. Ďalšie známe mená a osobnosti, ktoré sa akcie zúčastnia sa objavia až v samotnom videu. Máme sa teda na čo tešiť!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM