Krimi

Agresívny vyčíňanie v Bardejove: Mladík útočil na muža skrutkou na ťažné zariadenie

Mladý muž sa podľa polície na mieste verejnosti prístupnom sa dopustil hrubej neslušnosti. Fyzicky napadol staršieho muža.

Ilustračný obrázok k článku Agresívny vyčíňanie v Bardejove: Mladík útočil na muža skrutkou na ťažné zariadenie
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

V piatok 01.07.2022 vo večerných hodinách došlo v Bardejove na parkovisku na Štefánikovej ulici k napadnutiu 39-ročného muža. Dnes24.sk o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

„Útočníkom bol 21-ročný muž z obce Hrabské, ktorý bol povereným príslušníkom Obvodného oddelenia Policajného zboru v Bardejove na základe preukázanej dôkaznej situácie obvinený z trestného činu výtržníctva,“ priblížila hovorkyňa.

Udieral po celom tele

Mladý muž podľa jej slov na mieste verejnosti prístupnom sa dopustil hrubej neslušnosti, fyzicky napadol staršieho muža.

„Najskôr ho udieral do hlavy a potom si z auta vybral skrutku na ťažné zariadenie a ňou opätovne poškodeného udieral po celom tele. Napadnutý muž spadol na zem, no útočník vo svojom konaní neprestal. Agresívny muž tento útok spáchal v prítomnosti niekoľkých osôb mladších ako osemnásť rokov,“ dodala Ligdayová s tým, že útočník je momentálne v cele policajného zaistenia.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM