Ľubomír Hudačko Správy

Zvrat v Prešove v posledných chvíľach: Na Silvestra nás v meste poteší ohňostroj!

Na výzvu zareagovali! Podnikatelia v Prešove potešia mnohých obyvateľov, v posledný deň roka totiž prijali možnosť podieľať sa na ohňostroji v meste. Primátorka Andrea Turčanová si pochvaľuje, že sa ušetrili tisícky eur.

Ilustračný obrázok k článku Zvrat v Prešove v posledných chvíľach: Na Silvestra nás v meste poteší ohňostroj!
Zdroj: Dnes24.sk

Z dôvodu, že v rozpočte na tento kalendárny rok neboli vyčlenené financie na ohňostroj, mesto Prešov vyzývalo podnikateľské subjekty s ponukou obohatiť silvestrovské oslavy a prezentovať sa napríklad realizáciou laserovej šou, ktorá by bola v porovnaní s nákladmi na ohňostroj finančne menej náročnou.

Prešovčanov však čaká vrchol silvestrovských osláv spojený aj s ohňostrojom, aj s laserovou šou a to vďaka miestnym podnikateľom, ktorí na túto výzvu zareagovali. „Teším sa, že sa našla podpora tejto myšlienky a mesto tak ušetrilo vyše 3 000 eur,“ uviedla primátorka Andrea Turčanová.

Program začína o 22:00 diskotékou na námestí a od 23:00 do 24:00 so svojim repertoárom vystúpi prešovská skupina Atlantída. Prelom rokov o polnoci bude sprevádzaný polnočným prípitkom a príhovorom primátorky Andrey Turčanovej, po ktorom bude od 00:05 do 02:00 nasledovať diskotéka.

Informácie redakcii sprostredkovala hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM