Ľubomír Hudačko Krimi

Vodič nerešpektoval stopku a potom to prišlo: Zrážka áut na frekventovanej križovatke v Prešove!

V Prešove došlo na frekventovanej križovatke k zrážke dvoch áut. Podľa Operačného strediska HaZZ sa pri nehode zranili dvaja ľudia.

Ilustračný obrázok k článku Vodič nerešpektoval stopku a potom to prišlo: Zrážka áut na frekventovanej križovatke v Prešove!
Zdroj: Dnes24.sk

V utorok podvečer došlo podľa polície k zrážke dvoch áut na frekventovanej križovatke v Prešove. Pri nehode boli podľa Operačného strediska HaZZ dve osoby zranené.

„Pri tejto dopravnej nehode bol vinníkom vodič (64), ktorý nerešpektoval dopravné značenie stoj, daj prednosť v jazde. U vodičov alkohol zistený nebol, dychová skúška bola u oboch vodičov negatívna,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Ako nám uviedli z Operačného strediska KR HaZZ v Prešove, pri nehode došlo aj k zraneniam. „Dopravná nehoda dvoch osobných motorových vozidiel pri čerpacej stanici na Levočskej ulici spôsobila zranenia dvom osobám. Jednu osoba bola prevezená do nemocnice, druhá bola ošetrená na mieste.“ Ako ďalej z Operačného strediska uviedli, na mieste bol vykonaný zber prevádzkových kvapalín a autá boli zabezpečené proti vzniku požiaru.

Môže vás zaujímať:

V Prešove sa udialo ďalšie nešťastie: Auto mimo priechodu pre chodcov zrazilo ženu!

Sneženie skomplikovalo dopravu v Prešovskom kraji. Došlo aj k smrteľnej nehode

Tínedžerka na dedine čelila šokujúcemu dianiu: Mladík jej ku krku priložil nôž a žiadal sex!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM