Ľubomír Hudačko Krimi

Zomrel mladý futbalista, ktorého zasiahol blesk: Marek (†26) sa už z kómy neprebral :(

Hrozná správa, z ktorej sa tisnú slzy do očí. Mladý futbalista, ktorý po zásahu bleskom upadol do kómy, po dvoch týždňoch zomrel. Marek (†26) v Petrovanoch nedokončil futbalový tréning. Zasiahol ho blesk a otrasné nešťastie, žiaľ, neprežil.

Ilustračný obrázok k článku Zomrel mladý futbalista, ktorého zasiahol blesk: Marek (†26) sa už z kómy neprebral :(
Zdroj: Dnes24.sk

Tá najkrutejšia správa pre jeho blízkych i všetkých čo ho poznali. Mladý futbalista Marek žiaľ neprežil zásah blesku a po dvoch týždňoch boja v nemocnici navždy odišiel do neba.

Mama Mareka tak prišla aj o poslednú nádej, že sa mu napokon hrozné nešťastie podarí prežiť. „Ja som síce verila stále, ale podľa lekárov bol na tom kriticky a bez nádeje na vyliečenie. Zostal v kóme, z ktorej sa ani neprebral,“ povedala jeho smútkom a okolnosťami zdrvená mama pre portál čas.sk pri zapálenej sviečke na cintoríne.

Nešťastná mama zosnulému futbalistovi do neba posiela dojímavý odkaz. „Marek, počkaj ma tam, prosím. Ja totiž neustále len čakám, že príde domov z roboty, pozdraví sa, no zostal mi už len jeho veľký a krásny úsmev,“ so slzami v očiach povedala pre portál pani Gabriela.

foto: Peter Ilenčík, ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM