Ľubomír Hudačko Krimi

ZÁBERY Z KAMERY: V prešovskom obchodnom dome vyčíňal zlodej

Krádež zlodeja v v prešovskom obchodom dome zachytila priemyselná kamera. Polícia vyzýva verejnosť, aby jej pomohla pri pátraní.

Ilustračný obrázok k článku ZÁBERY Z KAMERY: V prešovskom obchodnom dome vyčíňal zlodej
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovskí policajti vyšetrujú krádež elektroniky v jednom z prešovských obchodných domov. Doposiaľ neznámy muž prišiel 20. júna do obchodného domu v podvečerných hodinách, pričom z oddelenia elektra vzal externý HDD, mobilný telefón, nabíjačku a baterky k mobilnému telefónu.

„S vecami prešiel na oddelenie športu, kde na nich poškodil a prekonal zabezpečovacie zariadenia a veci si vložil do tašky a bez zaplatenia prešiel pokladničnou zónou. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 207,74 €. Polícia prípad rieši ako priestupok proti majetku. Muža podozrivého z krádeže zaznamenali priemyselné kamery, avšak zatiaľ sa ho nepodarilo stotožniť,“ povedal hovorca KR PZ Daniel Džobanik.

Polícia preto žiada verejnosť, aby v prípade, že spoznali podozrivého z krádeže na záberoch, nech kontaktujú Obvodné oddelenie PZ Prešov – Juh, Vajanského 32, Prešov, t.č.: 0961 80 3705 alebo aby sa ozvali na známom telefónnom čísle 158.

Podozrivý muž v Prešovskom obchodnom centre
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM