Ľubomír Hudačko Krimi

ZÁBERY Z KAMERY: Polícia hľadá dvoch podozrivých, ktorí si z prešovského obchoďáku mali odniesť notebook

Dvaja chlapci neprišli do obchodu s tým, aby platili. Polícia pátra po dvoch neznámych mladíkoch, ktorí sú podozriví z toho, že si v prešovskom obchodnom dome odniesli notebook. Zachytila ich bezpečnostná kamera.

Ilustračný obrázok k článku ZÁBERY Z KAMERY: Polícia hľadá dvoch podozrivých, ktorí si z prešovského obchoďáku mali odniesť notebook
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovskí policajti vyšetrujú krádež notebooku v jednom z prešovských obchodov. Ku krádeži došlo 18.6.2014, v čase od 13:00 do 15:00.

„Po chvíli ukradli z predajnej plochy vystavený notebook Samsung a z obchodu odišli. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 484 eur. Osoby podozrivé z krádeže zaznamenala pri skutku bezpečnostná kamera, avšak zatiaľ sa ich nepodarilo stotožniť,“ uviedol hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Polícia preto vyzýva verejnosť, aby v prípade, že spoznali podozrivých z krádeže na záberoch, nech kontaktujú Obvodné oddelenie PZ Prešov – Juh, Vajanského 32, t.č.: 0961 80 3705. „Ozvať sa môžu aj na známom telefónnom čísle 158,“dodal Džobanik.

V Prešove podľa polície odcudzili notebook: Zachytila ich kamera
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM