Ľubomír Hudačko Rôzne

Vygúlite na ne oči, ďalšie vás rozosmejú: Burza v Prešove púta pohľady, FOTO

Na Hlavnej ulici v Prešove sa v piatok raz do mesiaca konáva burza starožitností a kuriozít. Niektoré tamojšie kúsky vás môžu aj poriadne rozosmiať.

Ilustračný obrázok k článku Vygúlite na ne oči, ďalšie vás rozosmejú: Burza v Prešove púta pohľady, FOTO
29
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Pre nadšencov rôznych zaujímavých artefaktov je raz do mesiaca v Prešove pripravená burza kuriozít a starožitností. A veru, názov sedí, a to aj čo sa týka slovka kuriozity. Veď nájsť na tento burze môžete i naozaj nevšedné vecičky.

V ponuke je všeličo

Na tejto prešovskej akcii nám napríklad do očí udrela ponuka karosérie miniauta. A neostalo iba pri tom. Na Hlavnej v Prešove sme počas našej návštevy zhliadli aj ďalšie zaujímavé komponenty, nechýbali medzi nimi ani ceduľky na toaletu. Bonusom bol vymodelovaný mužský pohlavný úd. „No comment,“ rozosmiala sa pri pohľade naň Petra, ktorá prišla zo Sabinova. Nakúpiť sa nechystala, ale ani to nevylučovala. „Mňa zaujmú netradičné vecičky, ale nesmie ísť až o príliš okatý gýč,“ povedala nám.

Predajcovia zo Slovenska, ale aj z Maďarska či Poľska sú nezriedka ochotní znížiť cenu, ale príliš to nepreháňajú. Ste to vy, kto tam má utrácať, nie oni.

Platne nielen od Beatles

Ponuka na burze je však rôznorodá. A na svoje si prídu nielen milovníci rôznych kuriozít, ale aj iného tovaru. Zaujať vás tak môžu aj vzácne kúsky váz, či hudobných platní. Samozrejmosťou sú obrazy, prívesky či figúrky.

„Chcel som si prísť poobzerať, čo sa tentoraz ponúka. Som zberateľ LP platní, chýba mi nejeden album od Beatles. Myslím, že som tu niekde nejaký videl,“ prezradil pre náš spravodajský web pri prechádzaní sa okolo predajcov Ivan. A ako to vyzerá v centre Prešova počas takejto burzy si môžete pozrieť v našej bohatej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

FOTOREPORTÁŽ: Zavítali sme na burzu starožitností a kuriozít v Prešove
29
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM