Ľubomír Hudačko Správy

Vodiči, prispôsobte v kraji jazdu svojim schopnostiam: Polícia vyzýva motoristov na opatrnosť!

Polícia vyzýva motoristickú verejnosť na zvýšenú opatrnosť pri prejazdne viacerých úsekov ciest na východe Slovenska. Dôvodom sú aktuálne poveternostné podmienky. V Prešovskom kraji by tak vodiči mali prispôsobiť jazdu svojim schopnostiam.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, prispôsobte v kraji jazdu svojim schopnostiam: Polícia vyzýva motoristov na opatrnosť!
Zdroj: TASR

Na diaľnici D1 medzi Prešovom a Košicami znížili pre poľadovicu dopoludnia rýchlosť na 100 kilometrov za hodinu.

„Vyzývame vodičov, aby na všetkých cestách Prešovského kraja prispôsobili jazdu vlastnostiam vozovky a svojim schopnostiam. Cesty sú mokré, v niektorých úsekoch sa tvorí poľadovica – zaznamenávame zvýšený počet kolízií motorových vozidiel,“ uviedli z operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Hasiči absolvovali už viacero výjazdov v súvislosti s kolíziami na cestách. K nehode s účasťou viacerých motoristov došlo dnes ráno napríklad za Levočou na ceste 1/18, kde sa zrazili štyri autá. Pri nehode utrpelo zranenia šesť osôb, informovali z operačného strediska Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Levoči.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM