Aktualizované Správy

Vodiči majú problém: Požiar na diaľnici smerom z Prešova na Poprad poškodil vozovku

NDS upozorňuje, že uzatvorenie úseku diaľnice D1 medzi mostom nad Štefanovským potokom a zjazdom na Hendrichovce v okrese Prešov naďalej trvá.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči majú problém: Požiar na diaľnici smerom z Prešova na Poprad poškodil vozovku
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Prešovský kraj

Požiar poškodil vozovku diaľnice D1 pred zjazdom na Hendrichovce. Národná diaľničná spoločnosť (NDS) chcela po nehode čo najskôr sprejazdniť úsek v smere Poprad – Prešov, ktorý je menej poškodený.

TASR o tom informoval odbor marketingu a komunikácie NDS. Hasiči totiž vo štvrtok zasahovali pri požiari dvoch nákladných áut na diaľnici D1 pred tunelom Branisko v smere na Poprad.

Poškodenia odstraňujú

NDS upozorňuje, že uzatvorenie úseku diaľnice D1 medzi mostom nad Štefanovským potokom a zjazdom na Hendrichovce v okrese Prešov naďalej trvá.

„Diaľnica je v smere z Popradu do Prešova prejazdná. V smere z Prešova do Popradu je naďalej neprejazdná až do odstránenia poškodení po dopravnej nehode,“ uviedla k téme polícia.

Potrebné odfrézovanie

Na úseku sa podarilo odstrániť časť dôsledkov masívneho požiaru. „Počas včerajšieho a dnešného dňa vrátane noci zamestnanci NDS nepretržite pracujú na sprejazdnení diaľnice aj v opačnom smere,“ uviedli diaľničiari.

Úsek v opačnom smere je vážnejšie poškodený.

Ostáva naďalej uzavretý. Na úseku je potrebné odfrézovať poškodené časti vozovky a položiť nové asfaltové vrstvy.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM