Ľubomír Hudačko Kultúra

Víkendové akcie v Prešove: Vyberajte, kam vyrazíte za oddychom

Množstvo príležitostí na chvíle oddychu objavíte aj priamo v Prešove. Ak stále hľadáte, kde by ste trávili nadchádzajúci víkendový čas, nemusíte cestovať mimo mesta. Pozrite si prehľad podujatí cez víkend.

Ilustračný obrázok k článku Víkendové akcie v Prešove: Vyberajte, kam vyrazíte za oddychom
Zdroj: TASR

Sobota 26.9.2014

Výstava historickej elektrotechniky

Naďalej trvá v salóniku Prezidentskej pivárne Výstava historickej elektrotechniky. Nechajte sa pozvať na vzácne kusy hudby, či televízie!

Jesenná Burza

V kaviarni Christiania na burzovom lístku sú výmena a predaj rôznorakých vecí pôvodne v domácnosti potrebných, no už nepotrebných, prípadne prevyšujúcich. Nechýbať budú knihy, cd, platne, odevy a módne doplnky, kaktusy a sukulenty, zberateľské kúsky a kuriozity. To všetko od 13.00.

Ekofest

Stále je v plnom prúde aj prvý prešovský Ekofest v Ekoparku na Holej hore. V Sobotu od 16:00 do 19:00 bdue na programe tanečný orchester Top Big band Prešov.

Tatran Prešov – Lokomotíva Košice

Futbalisti prešovského Tatrana nemajú za sebou vôbec vydarenú prvú tretinu súťaže, ktorá sa chýli ku koncu. Posledný zo štyroch domácich duelov v roku 2014 odohrajú zelenobieli proti Lokomotíve Košice a bude to v II. lige mimoriadne dôležitý súboj o čo najlepšie výhliadky na záver jesene. Príďte koňarov podporiť!

HIP HOP Battle

Tanečný súboj v hop hope na vás čaka v Live to Ride Extreme Hale od 16.00! V noci afterparty za vstup jedného eura.

Radiogrooves v Drinkin bare

So známym prešovským moderátorom Radovanom Kollarčíkom a DJom Inkosom je zárukou skvelej tanečnej party s ich výberom kvalitnej muzičky 80tych a 90tych rokov. Akcia je naplánovaná na sobotu 27.9.2014 o 21:00. Vstup voľný!

Nedeľa 28.9.

Amadeus

Mozart a Salieri na jednom pódiu? Je to tak, v Divadle Jonáša Záborského si môžete od 18.30 vychutnať predstavenie na malej scéne. Len jeden z nich sa stal nesmrteľným.

Deň piva

Pre deti, mladých aj tých skôr narodených, skrátka pre všetkých Vás sme pripravili Deň piva, už na budúci víkend sa môžete tešiť na porciu zábavy, hudby a hlavne chutného piva. Vstup od 14.00 do 21.00 na Čapajevovej 3 je zadarmo!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM