Ľubomír Hudačko Hádzaná

Veľká IKONA prešovskej hádzanej KONČÍ! Oliver Rábek odchádza po 11 sezónach

V drese Tatrana získal Rábek deväť majstrovských trofejí. Bývalý reprezentant Slovenska bol v ostatných sezónach kapitánom tímu.

Ilustračný obrázok k článku Veľká IKONA prešovskej hádzanej KONČÍ! Oliver Rábek odchádza po 11 sezónach
Zdroj: Viktor Zamborský

Pôsobenie ľavej spojky Olivera Rábeka v tíme sa končí. Klub sa s hráčom vzájomne dohodli na predčasnom ukončení zmluvy, ktorá mala byť pôvodne platná až do konca júna 2025. Hádzanársky klub Tatran Prešov o tom informuje na svojej webstránke.

Bývalý slovenský reprezentant strávil v Tatrane jedenásť sezón.

Tridsaťpäťročný (nar. 30.9.1987) odchovanec HC Štart Nové Zámky prišiel do Prešova pred sezónou 2012/2013, keď podpísal šesťročnú zmluvu. Tú následne trikrát predĺžil.

Má 9 titulov

Naposledy v máji minulého roka, keď sa kontrakt s ľavou spojkou predlžoval o dva roky do 30. júna 2025. V drese Tatrana získal Rábek deväť majstrovských trofejí. Bývalý reprezentant Slovenska bol v ostatných sezónach kapitánom tímu.

„Po vzájomnej dohode nebudeme okolnosti a dôvody predčasného ukončenia spolupráce špecifikovať. Oliverovi prajeme veľa šťastia v budúcom klube a jeho ďalšej kariére. Ďakujeme mu za to, čo doteraz pre Tatran odviedol,“ uviedol generálny manažér Tatrana Marián Magdoško.

Miesto na ľavej spojke plánuje klub po odchode Rábeka vystužiť novým hráčom.

„Hľadáme samozrejme adekvátnu náhradu. Keďže sme stále v rokovaní s hráčom, ktorého by sme radi v Tatrane privítali, nebudeme zatiaľ bližšie špecifikovať podrobnosti. Vo chvíli, keď sa nám podarí uzatvoriť kontrakt, budeme verejnosť o novej posile informovať,“ dodal generálny manažér klubu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM