Správy

V Šariši sa hralo veľké derby: V zápase padol len jediný gól, Tatran nevyužil penaltu

Lipany inkasovali na jar len jeden gól a to až teraz proti Prešovu. Zelenobieli ostávajú na 1. mieste, ale stále len o chlp pred Spišskou Novou Vsou.

Ilustračný obrázok k článku V Šariši sa hralo veľké derby: V zápase padol len jediný gól, Tatran nevyužil penaltu
Zdroj: Viktor Zamborský

Prešovskí futbalisti hrajúci vo Veľkom Šariši hostili cez víkend tím z Lipian. V šlágri kola rozhodol o víťazstve Prešova moment zo 44. minúty. Marko Milunovič síce nariadenú penaltu nepremenil, úspešný bol až z následnej dorážky. Tatran Prešov o tom informuje na sociálnej sieti.

Súperovi mal čo oplácať, veď na jeseň prehral v Lipanoch 1:3.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

„Bolo to šťastie. Brankár asi vedel, že to kopnem tam. Ešteže sa mi lopta vrátila späť na nohu a dal som gól. Mal som premeniť jedenástku na prvý pokus, ale dôležité je víťazstvo a tri body,“ hovoril po zápase Milunovič.

Marko Milunovič je prvým hráčom, ktorému sa v jarnej časti podarilo prekonať obranu Lipian. Hráči Odevy v prvých troch jarných kolách neokúsili trpkosť prehry, ale naviac ani neinkasovali. Zeleno-bieli hrajú od úvodu sezóny o najvyššie priečky. V jari ešte neprehrali a aktuálne sú lídrom III. ligy Východ, tabuľku vedú o skóre pred Spišskou Novou Vsou.

Viac správ z Prešova:

Hlas po zápase

„Terén bol ťažký, súper kvalitný. Máme to za sebou, získali sme dôležité tri body. Nebolo ľahké prekonať skúsenú obranu Lipian. Som rád, že aspoň raz nám to tam padlo. Dovolím si povedať, že sme vyhrali zaslúžene. Naše mužstvo si sadlo, ale všetko trvá nejaký čas, chlapci sa medzi sebou spoznávajú. Prišli skúsení hráči, ktorí by do tímu mali vniesť kvalitu,“ uviedol na sociálnej sieti Tatrana asistent trénera Róbert Petruš.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM