Ľubomír Hudačko Krimi

V rómskej osade pri Prešove bolo rušno: Po útoku žena upadla do bezvedomia!

Rozruch v známej rómskej osade v našom okrese. Muž (34) mal podľa polície zaútočiť na ženu (48) drevenou palicou, tá upadla do bezvedomia!

Ilustračný obrázok k článku V rómskej osade pri Prešove bolo rušno: Po útoku žena upadla do bezvedomia!
Zdroj: TASR

Zo zločinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva bol prešovským vyšetrovateľom obvinený muž (34) z obce Chminianske Jakubovany.

„Obvinený mal v Chminianskych Jakubovanoch, v rómskej osade v blízkosti rodinných domov za prítomnosti ďalších osôb, na mieste verejnosti prístupnom pristúpil k miestnej žene (48) a fyzicky ju napadnúť drevenou palicou. Žena utrpela úder do hlavy, spadla na zem a upadla do bezvedomia. Podľa predbežného vyjadrenia lekára toto zranenie si vyžiada dobu liečenia tri mesiace,“ povedala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová. Už dopoludnia nasledujúci deň po útoku bola podľa hovorkyne vtedy podozrivému Ľubomírovi obmedzená osobná sloboda, bol zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia.

„Vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby. Obvinenému mužovi, ak sa mu vina preukáže, hrozí väzenie na štyri až desať rokov,“ doplnila Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM