Ľubomír Hudačko Krimi

V Prešove pri Toryse zatúžil po cigarete: Keď nedostal odpoveď, vyriešil to po svojom!

Zatúžil po nikotíne, riešil to ale neštandardne. Keď Rudolf (28) videl, ako si na brehu pri Toryse v Prešove pofajčieva Tomáš (27), vypýtal si dúšok. Lenže nedostal odpoveď a kvôli chúťkam na cigaretu to urobil po svojom...

Ilustračný obrázok k článku V Prešove pri Toryse zatúžil po cigarete: Keď nedostal odpoveď, vyriešil to po svojom!
Zdroj: Webnoviny.sk

K lúpeži došlo v Prešove podľa polície na chodníku pri brehu rieky Torysa. Rudolf (28) pristúpil Tomášovi (27), ktorý sedel na lavičke fajčiac cigaretu a začal ju od neho pýtať.

„Tomáš naň nereagoval, schytil mu pravú ruku a vykrútil mu ju v snahe potiahnuť si z cigarety. Napadnutý muž sa vytrhol zo zovretia a snažil sa odísť preč. Rudolf kráčal vedľa neho a následne ho opätovne schytil za zápästie ruky, v ktorej mal cigaretu a snažil sa potiahnuť si z nej. Poškodený vytrhol svoju ruku zo zovretia a rýchlym krokom odišiel preč,“ povedala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Policajti Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Sever podozrivého muža podľa hovorkyne krátko po tomto čine zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. „Vyšetrovateľom bol spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby,“ dodala Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM