Ľubomír Hudačko Krimi

V Prešove došlo k sladkej krádeži: Aha, čo vyparatili dvaja tínedžeri!

Podľa polície sa Marek (16) s Marošom (16) na Košickej ulici v Prešove ulakomili na všakovaké sladkostí a pritom nezaplatili. V minulosti sa už pritom Marek dopustil obdobného konania.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove došlo k sladkej krádeži: Aha, čo vyparatili dvaja tínedžeri!
Zdroj: Webnoviny.sk

V jednej z prevádzok v Prešove na Košickej ulici došlo k takpovediac sladkej krádeži. Podľa polície totiž tínedžer Marek (16) po predchádzajúcej dohode s rovnako starým Marošom z obce Varhaňovce vzali z obchodu 13 žuvačiek, 10 čokolád, 19 cukríkov, 2 energetické nápoje a ďalšie sladkosti.

„Tento tovar si vložili do svojich ruksakov a prešli cez pokladničnú zónu bez zaplatenia. Odcudzený tovar mal hodnotu 20 eur. Ďalším preverovaním bolo zistené, že Marek sa obdobného konania už v tomto roku dopustil a to tým, že z jedného z rodinných domov v obci Chminianske Jakubovany vzal dvadsať tanierov a posteľnú bielizeň,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Obvinený Marek bol podľa nej zadržaný a po vykonaní procesných úkonov bol so súhlasom prokurátora prepustený – stíhaný bude na slobode. „Prípade vyšetruje Obvodné oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh,“ dodala Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM