Správy

V obci Víťaz majú zmiešané pocity: Tešia sa z výsledkov testov, no problémom sú vandali

Podľa starostu je snaha pracovníkov obecného úradu pri Prešove znehodnocovaná skutkami nezodpovedných občanov. Čo odkázal ľuďom?

Ilustračný obrázok k článku V obci Víťaz majú zmiešané pocity: Tešia sa z výsledkov testov, no problémom sú vandali
Zdroj: obec Víťaz

Tentoraz dosiahli vynikajúci výsledok. Žiadny pozitívne testovaný. Týmito slovami sa prihovoril starosta Víťaza pri Prešove Ján Baloga na webstránke obce.

Ani jeden pozitívny

Testovaných osôb bolo pritom až 675. „Chcel by som veriť, že tak to bude aj v budúcnosti. Buďte zdraví,“ uviedol ďalej potešujúce správy.

Čo je však horšie, v obci úradovali vandali. A tí teda hlavu obce nepotešili.

Znehodnotená snaha

„Pracovníci obecného úradu sa snažia vytvoriť prostredie, v ktorom by ste sa cítili príjemne. Táto naša snaha je však znehodnocovaná skutkami nezodpovedných občanov. Príkladom sú aj fotografie, ktoré dokumentujú vandalstvo niektorých našich spoluobčanov. Len nedávno sme vymaľovali, nebola ešte žiadna svadba a vstupný priestor je už znečistený,“ uviedol ďalej starosta na webstránke obce s tým, že cez víkend prekážala niekomu aj odkvapová rúra.

„Apelujem na vás, aby sme spoločnými silami identifikovali nespratníkov a chránili hodnoty, ktoré nie sú len obecné, ale sú hodnotami nás všetkých,“ dodal na záver Baloga.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM