Ľubomír Hudačko Tlačové správy

Úspešný projekt kapely IMT Smile s Lúčnicou môžete vidieť na vlastné oči + SÚŤAŽ

Projekt Made in Slovakia kapely IMT Smile a Umeleckého súboru Lúčnica sa po roku opäť predstaví divákom v Košiciach a v Bratislave. Ojedinelé hudobno-tanečné predstavenie môžete vidieť na vlastné oči aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Úspešný projekt kapely IMT Smile s Lúčnicou môžete vidieť na vlastné oči + SÚŤAŽ
Zdroj: Dnes24.sk

Doposiaľ videlo projekt Made in Slvakia viac než 50 000 nadšených divákov a vo vynovenej verzii vracia do Steel Arény v Košiciach. Diváci si budú môcť predstavenie vychutnať hneď dvakrát po sebe a to 14. a 15. decembra.

Program bude mierne vynovený

Veľkolepý spoločný projekt jednej z našich najúspešnejších hudobných skupín a legendárneho umeleckého súboru, kritikmi označovaný za svetovú show vyrobenú na Slovensku či zážitok na celý život, sa pre obrovský záujem vracia na koncertné pódiá. Divákom sa energickí muzikanti na čele s Ivanom Táslerom a súbor pod umeleckým vedením prof. Štefana Nosáľa predstavia v predvianočnom období.

Posledné, rozlúčkové vystúpenie odohrajú krátko po Novom roku. Takmer 150 členný organizačný tím pod režisérskou taktovkou úspešného Jána Ďurovčíka sľubuje opäť skvelú show a neopakovateľný zážitok. Program, ktorý ohúril tisíce fanúšikov folklóru i rockovej hudby, bude oproti minuloročnému aj mierne vynovený, fanúšikovia sa môžu, okrem iného, tešiť aj na drobné zmeny v playliste.

Prvé avizované predstavenie sa hneď vypredalo

„Po minuloročnom úspechu, kedy sa nám s týmto projektom podarilo dvakrát vypredať najväčšiu arénu na východnom Slovensku, sme dlho zvažovali, či prísť do Košíc opäť, či o nás bude ešte záujem, keď už program videli toľké tisíce divákov. Napokon sme sa rozhodli správne, prvé avizované predstavenie 15. decembra sa takmer okamžite vypredalo. Preto s nadšením pridávame aj tento rok ešte jedno predstavenie 14. decembra,“ prezrádza spevák a jeden z producentov projektu, Ivan Tásler.

Zároveň dodáva: „Veríme, že opäť zažijeme na východe skvelú atmosféru a spolu s divákmi si to parádne užijeme. Už teraz sa veľmi tešíme.“ O úspešnosti tohto, pôvodne jednorazového, projektu Made in Slovakia svedčí aj fakt, že minuloročné plánované len dve predstavenia v Bratislave a Košiciach sa okamžite vypredali a napokon sa pre veľký záujem pridali ďalšie tri. V lete tento spoločný program IMT Smile a Lúčnica predstavili aj na open air festivaloch v Prešove a v Piešťanoch.

Odpovedzte na otázku a vyhrajte 2×2 lístky!

Aj tento rok organizátorov fanúšikovia milo prekvapili a k plánovanému predstaveniu v Bratislave, ktoré malo byť rozlúčkou s týmto veľkolepým projektom, museli pre neutíchajúci záujem o vstupenky pridať ďalšie. V hlavnom meste tak vystúpia rovno trikrát, v metropole východného Slovenska dvakrát a jedno predstavenie si môžu vychutnať aj diváci v Prahe. Vstupenky na slovenské i české predstavenia sú v predaji v sieti Ticketportal.

Termíny predstavení:

  • 14. december 2015, 19:00 hod.
- Steel Aréna, Košice
  • 15. december 2015, 19:00 hod.
- Steel Aréna, Košice
  • 19. december 2015, 19:00 hod.
- O2 arena, Praha
  • 21. december 2015, 19:00 hod.
- Incheba Expo Aréna, Bratislava
  • 22. december 2015, 19:00 hod.
- Incheba Expo Aréna, Bratislava
  • 9.január 2016, 19:00 hod.
- Zimný štadión O. Nepelu, Bratislava

Vďaka našej súťaži ste mohli vyhrať 2×2 vstupenky na koncert.

Výhercovia súťaže:
Vlado Rimak
Gabriela Bartošová

Gratulujeme, výhercov budeme informovať e-mailom.

zdroj: Anna Tásler-Onderková – PR manager projektu IMT Smile a Lúčnica, titulná foto: Ivan Džugan

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

IMT Smile s Lúčnicou je pastva pre oči aj uši: Onedlho vystúpia opäť naživo!
1
Galéria
Spojenie kapely IMT Smile a súboru Lúčnica: Aj takto to vyzerá cez predstavenie
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM