Ľubomír Hudačko Správy

ULTRALACNÝ Action otvoril už aj v Prešove: Zaujal množstvo ľudí, tvorili sa dlhé rady, FOTO

Už aj v Prešove je otvorený reťazec ponúkajúci lacný tovar. Pobočka Action bola otvorená v sobotu, deň pred Vianocami.

Ilustračný obrázok k článku ULTRALACNÝ Action otvoril už aj v Prešove: Zaujal množstvo ľudí, tvorili sa dlhé rady, FOTO
15
Galéria

Svoju prvú predajňu na Slovensku otvoril Action len v marci, na konci roka má pobočku okrem iných miest už aj v Prešove. Ide o najrýchlejšie rastúci nepotravinový reťazec v Európe.

Prešovčania sa otvorenia nemohli dočkať, o čom svedčí mimoriadny záujem hneď v prvý deň, v sobotu 23. decembra. Predajňa je situovaná v OC Novum.

Menej než euro

Stovky zákazníkov sa do priestrannej predajne plné rozličného tovaru hrnuli od ranných hodín a nakupovali darčeky pod vianočný stromček na poslednú chvíľu.

Samozrejmosťou bolo, že pred pokladňami sa tvorili dlhé rady.

Návštevníkov zaujali nižšie ceny, na aké sú zvyknutí. Predajňa totiž ponúka 6-tisíc výrobkov rozdelených do 14 kategórií, z ktorých je množstvo v cene pod jedno euro.

V Actione sú k dispozícii okrem cukroviniek aj veci pre kutilov, gazdinky, oblečenie, hračky, elektronika, náradie a napríklad aj záhradkárske potreby.

"V predajniach Action zákazníci nájdu vždy prekvapivý sortiment – 150 produktov sa každý týždeň obmieňa. Viac než 1 500 produktov stojí menej než jedno euro a priemerná cena všetkých výrobkov nedosahuje ani 2 eurá,“ informoval hovorca spoločnosti Radovan Jankovič.

Netypické balenia

Do predajne sme sa takisto rozhodli vybrať, zaujali nás netypické balenia známych cukroviniek, predlžovacie káble od 3 eur či netradičné hodiny v tvare bicykla.

Lacnejšie vyzneli aj sety ponožiek, ktoré inde predávajú aj za 7 eur, no tu boli v hodnote 2,99 eur. Reťazec má naprieč Európou už viac ako 2 500 predajní, v ktorých zamestnáva približne 60-tisíc ľudí.

A ako to vyzeralo počas prvého dňa v prevádzke Action v Prešove, to už si môžete pozrieť v našej galérii!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Objektívom: Action otvoril svoju pobočku už aj v Prešove
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM