Ľubomír Hudačko Rôzne

Tomu sa povie hic: Prešovčania ukázali, akú horúčavu namerali na teplomeroch, FOTO

Letné prázdniny ešte ani nezačali a už na nás útočia horúčavy. Pohľad na teplomery hovorí za všetko. Prešovčania ukázali, aké cifry na nich zaznamenali.

Ilustračný obrázok k článku Tomu sa povie hic: Prešovčania ukázali, akú horúčavu namerali na teplomeroch, FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovčania sa už varia vo vlastnej šťave. V meste teploty atakujú tropickú tridsiatku. Ľudia tak zažívajú typické letné horúčavy. O tom, že sa musíme pripraviť na horúčavy, sme vás informovali už počas stredy..

Teploty sa v Prešovskom okrese môžu podľa najnovších informácií Slovenského hydrometeorolo­gického ústavu v najbližších dňoch vyšplhať až na 33 – 35 °C. Horúčavy udreli na naše mesto v citeľnej sile aj počas dnešného dňa. Pocítil ich napríklad aj Miroslav. Ten, hoci má auto v tieni, aj tak na jeho teplomeri zaznamenal rovných 30°C (foto v galérii).

Prečítajte si tiež: Sun Park na Trojke prezradil zásadné info: Kedy otvorí brány a koľko zacvakáme?

Niektorí sú z horúčav otrávení, iným, naopak. vyhovujú. Medzi druhú skupinu sa radí aj Silvia. „Nevedela som sa dočkať leta, konečne je to tu. Horúce počasie je pre mňa balzam na dušu. Tridsiatky sú fajn a teplomer mi ukazuje miestami aj viac ako tridsať,“ prezradila nám.

V tomto počasí je ale potrebné dodržiavať pitný režim v pravidelných intervaloch. A na slniečko si dávať pozor. „V poslednom čase v Prešove máločo neprší,“ hovorí Jarmila. Tej v tieni teplomer už taktiež ukazuje takmer tropickú tridsiatku.

A koľko ste namerali na teplomeroch v Prešove a okolí vy? Podeľte sa s nami foto a info, kde bola teplota nameraná na hudacko@global24.sk.

Teploty v Prešove stúpajú nahor: Toľkoto ukázali teplomery
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM