Správy

TAKTO ju asi neohúrite: NAJHORŠIE miesta na trávenie Valentína v Prešove

Sviatok lásky na americký spôsob si roky osvojujeme aj na Slovensku. Kde v Prešove však nie je vhodné ísť, aby ste sa pred svojou partnerkou nestrápnili?

Ilustračný obrázok k článku TAKTO ju asi neohúrite: NAJHORŠIE miesta na trávenie Valentína v Prešove
5
Galéria

Park vol. 1

Prešovské parky majú svoje muchy. Napríklad na Čiernom moste s vyfúkovými plynmi odvšadiaľ a z času na čas žobrajúcim kolegom to nebude vôbec romantické. Navyše teraz v zimnom období je lepšie staviť na útulnejšie prostredie ako na čerstvom vzduchu. Môžete si akurát sadnúť na lavičku a kochať sa zeleným okolím, no to je málo na to, aby ste mali extra spríjemnený večer. Svoju polovičku, alebo nádejného partnera tu preto určite nevolajte.

(Ne)romantika v pohostinstve

Pohostinstvo na Trojici je tak zlý výber, že si to na Valentína môžete vybrať jedine pri pláne rozísť sa s daným partnerom.

Možno by to bol vhodný žart na 1. apríla, ale nie 14. februára.

Určite si vyberte iné miesto, sem chodia slušne povedané štamgasti, ktorí neriešia prostredie a majú pravdepodobne len jeden cieľ. Je kopa iných príkladov, kam sa uchýliť v chladnom počasí, ale určite nie pre dvojicu partnerov, čo majú chuť na príjemný večer.

Park vol. 2

Podobne je na tom aj park na Námestí mládeže. Opäť je blízko vozovka plná jedu z výfukov, nehostinné prostredie, ktoré okupujú hlavne asociáli a bezdomovci. Takže nič vhodné na Valentína.

Naposledy sa toto miesto s fontánou uprostred mohlo využiť ešte niekedy v 80. rokoch minulého storočia.

Odvtedy sa tu toho veľa nezmenilo a to je dôvod, prečo sa sem radšej nevracať. Pri preplnených košoch s cigaretovými ohorkami svoju polovičku ohúriť určite nechcete.

Neželaný piknik

Piknik v Záhrade umenia je lákavý najmä v lete, na Valentína si však deku na miesto radšej nerozkladajte. Možno totiž prechladnete a najmä, môžu vás čakať aj neželaní hostia.

Teda alkoholom posilnená mládež, alebo ešte horšie.

Jedine, žeby sa oteplilo, ale to 14. februára ešte nehrozí. Rozhodne teda zabudnite na tento priestor, ak vám na vašej polovičke ešte záleží.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Lokálne praktiky

A na záver niečo z vlastnej skúsenosti. V jednom z prešovských podnikov sme mali až dve nepríjemné skúsenosti. Z tohto dôvodu tu tráviť čas už radšej nebudeme a na Valentína už vôbec nie. Pred rokmi nám tam totiž „dôležitý“ pánko na náš stôl položil rezervačku bez slova a s arogantným výrazom. Vôbec mu nevadilo, že tam práve vo dvojici sedíme a voľné miesta boli pritom všade naokolo.

Možno to bol majiteľ podniku, no v tom prípade o to horšie.

Mihnúť sa asi dvakrát v televízii s cigaretou v ústach, ešte neznamená, že môžeme hocičo. Pri druhej návšteve nás čašníčka požiadala, aby sme si presadli inde, pretože práve na naše miesto čoskoro príde väčšia skupina ľudí.

Počas troch hodín tam však neprišiel absolútne nikto! Pri platení dokonca frflala a vyjadrila odpor k plateniu v hotovosti. Ak sa niekam nabudúce vyberieme, tak určite inde.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM