Ľubomír Hudačko Rôzne

Súťaž o naj mesto Slovenska pokračuje a... Prešov atakuje prvú desiatku!

Súťaž o naj mesto Slovenska pomaly začína finišovať. A my sme teda zaostrili na to, ako sa v tomto online hlasovaní darí práve Prešovu.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o naj mesto Slovenska pokračuje a... Prešov atakuje prvú desiatku!
Foto: Ľubomír Hudačko

Prvého apríla odštartovala známa internetová súťaž o NAJ mesto Slovenska, ktorú už pravidelne vyhlasuje portál slovakregion.sk. Toto online hlasovanie trvá do konca októbra a dá sa teda povedať, že pomaly začína finišovať. Ako teda vyzerá aktuálne poradie?

Prvé priečku priebežne okupuje mesto Sabinov, pričom na chrbát mu dýcha Spišská Nová Ves a prvú trojicu uzatvára Púchov.

Zaostrili sme však aj na naše mesto, ktoré sa vlani umiestnilo na konečnom 20. mieste. Ako sa mu darí tentoraz? Prešov sa aktuálne nachádza na 13. priečke a atakuje tak prvú desiatku.

Aj keď sa hlasovanie pomaly už blíži k svojmu záveru, stále je dostatok času zamiešať poradím. A dopomôcť tomu môžete aj vy, zahlasovaním za naše alebo aj iné mesto na www.slovakregion.sk.

Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za to isté mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu. Zvíťazí mesto, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 5. novembra.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM