Ľubomír Hudačko Správy

Šanca pre všetkých: Ľudia môžu posielať návrhy na ocenenie dobrovoľníkov

Krajské srdce na dlani 2013 je šanca aj pre vás! Prešovčania totiž môžu v rámci 12. ročníka posielať návrhy na toto ocenenie tým, ktorých pomoc bola smerovaná do Prešovského kraja. Oblasť laureátov nie je obmedzená.

Ilustračný obrázok k článku Šanca pre všetkých: Ľudia môžu posielať návrhy na ocenenie dobrovoľníkov
Zdroj: Webnoviny.sk

Prešovské dobrovoľnícke centrum (PDC), Mestský úrad v Prešove, Rada mládeže Prešovského kraja spolu s ďalšími partnermi vyzývajú občanov, aby posielali návrhy na ocenenie dobrovoľníkov s názvom Krajské srdce na dlani 2013.

„Výzva na zaslanie nominácií je smerovaná jednotlivcom, občianskym združeniam, obciam, cirkevným spoločenstvám, či klubom. Skrátka všetkým, čo poznajú obetavých ľudí, ktorí dokázali neobyčajné veci a môžu byť inšpiráciou pre ostatných,“ informovala predsedníčka Prešovského dobrovoľníckeho centra Juliana Hajduková.

Tiež uviedla, že oceňovanie Krajské srdce na dlani napíše tento rok už svoju 12. kapitolu. Oblasť, v ktorej laureát či kolektív pracujú, nie je obmedzená. Rovnako to nemusí byť len občan Slovenskej republiky, ale ten, ktorého pomoc je smerovaná do Prešovského kraja.

Nominácie je možné posielať do piatka (15. 11.) na adresu PDC, ktoré sídli na ulici 17. novembra v Prešove. Nominácia musí byť doručená do stanoveného termínu poštou alebo elektronicky. Pri elektronickej pošte je podľa Hajdukovej dôležité hodnotiaci hárok skenovať aj s podpismi, v opačnom prípade sa nominácia nebude posudzovať. Informácie i nominačný hárok môžu záujemcovia nájsť aj na internetovej stránke PDC. Slávnostné oceňovanie sa uskutoční 10. decembra počas Vianočných trhov na pešej zóne v Prešove.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM