Ľubomír Hudačko Rôzne

Rozhovor s najkrajšou Prešovčankou: Lýdia Tkáčová vás ohúri nádhernými očami!

Nová kráľovná krásy tretieho najväčšieho mesta na Slovensku tesne po vyhlásení výsledkov prezradila pre náš portál svoje prvé dojmy. Rozhovorila sa tiež o svojom koníčku a aj o tom, aký má v rámci žurnalistiky sen.

Ilustračný obrázok k článku Rozhovor s najkrajšou Prešovčankou: Lýdia Tkáčová vás ohúri nádhernými očami!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Sympatická Lýdia Tkáčová prezradila, že v rámci minimu času počas programu na prezentáciu šiat a vystúpení si organizačný tím pochvaľovala: „V rámci toho, že sme mali skutočne málo času, tak to bolo zvládnuté na výbornú. Musím pochváliť Zaša Hubáčka, ktorý sa o nás perfektne staral a všetko koordinoval s prehľadom,“ dodala ďalej.

Mladá Prešovčanka priblížila svoj názor na to, kvôli ktorej vlastnosti získala titul: „Myslím si, že som zaujala porotu tým, že som pôsobila prirodzene. Nerobila som so seba niečo, čím nie som. Umelo sa usmievať neviem, vyzerá to divne. Viem sa usmievať len úprimne,“ povedala Lýdia a pridala svoj spomínaný krásny a úprimný úsmev.

Z Prešova do hlavného mesta

Ako sama uviedla, s víťazstvom nerátala: „Dúfala som, že sa umiestnim na vyššom mieste, ale s titulom som nepočítala. Mala som sebavedomejšie dievčatá ako súperky a myslel som, že porota nebude chcieť víťazku s nízkym sebavedomím. Ale nakoniec možno aj to bolo kritérium, prečo sa rozhodli pre mňa,“ líčila možné dôvody svojho úspechu.

Medzi jej koníčky patrí aj čítanie kníh a hlavne písanie. Koniec koncov, venuje sa mu v rámci štúdia žurnalistiky v Bratislave: „V Prešove som ukončila bakalárske štúdium a keďže na západe republiky je viac možností na uplatnenie, magisterské štúdium absolvujem v Bratislave. Hlavné mesto ponúka viac šancí pôsobiť v médiách,“ uviedla na margo svojho sna, stať sa žurnalistkou a dodala, že svoj voľný čas venuje písaniu vlastného denníka.

Píše denník

V ňom hodnotí opačné pohlavie, zachytáva ale aj smutnejšie okamihy zo svojho života: „V období skúšok a podobných povinností mi zomrela stará mama, počas učenia sa na štátnice som sa nedokázala sústrediť taktiež, pretože mi zomrel psík. Aj preto som sa rozhodla písať si denník, pretože sa na mňa z každej strany valili veci, ktoré jeden človek možno nezažije za celý svoj život,“ dodala.

Lýdia má skúsenosti s modelingom minimálne, ale napríklad foteniu by sa v blízkej budúcnosti nebránila. Životný vzor nemá, do súťaže sa prihlásila kvôli obzvláštneniu leta. Stereotyp sa jej teda podarilo odbúrať najlepším možným spôsobom.

Foto: Marek Eštočin

Finále MISS Prešov 2013
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM