Ľubomír Hudačko Správy

Primátorka Turčanová na zastupiteľstvo meškala. Jej zástupca hneď musel poslancov napomínať!

Už druhýkrát za mesiac a pol sa hlava mesta nezúčastnila začiatku rokovania so zástupcami ľudu. Kým v apríli vynechala celý priebeh, tentoraz chvíľu meškala. Zaskočil ju tak viceprimátor Štefan Kužma, ktorý hneď na začiatku poslancov musel dokonca napomínať. O čo išlo?

Ilustračný obrázok k článku Primátorka Turčanová na zastupiteľstvo meškala. Jej zástupca hneď musel poslancov napomínať!
Zdroj: TASR

Aprílové rokovanie zastupiteľstva primátorka Turčanová vynechala celé, na tom mimoriadnom dnes tentoraz meškala. Jej zástupca Štefan Kužma o jej neprítomnosti hneď informoval.

„Primátorka sa ospravedlnila z meškania, mala pracovné stretnutie so štátnym tajomníkom Viktorom Stromčekom ohľadne dopravy. Okrem toho sa písomne ospravedlnili aj poslanci Malaga, Kollárová a Hermanovský,“ uviedol viceprimátor.

Do lavíc tak zasadol o niečo nižší počet poslancov. Aj tak sa však niektorí postarali o rozruch a to v čase, keď sa nevedeli dohodnúť na doplnení bodov programu. Miroslav Benko chcel doplniť bod Interpelácie poslancov mestského zastupiteľstva, poslanec Dupkala mal záujem doplniť bod Rôzne.

Následne ho ale stiahol, pričom kolega Juraj Hudáč mal záujem o opak. Viceprimátor Kužma však už nad nezhodou poslancov strácal trpezlivosť: „Skúste sa už dohodnúť páni poslanci SMERu, ja nemôžem riešiť vaše nezhody!“ povedal. Napokon ani jeden z týchto bodov nebol schválený a pokračovalo sa v pôvodnom režime programu.

Čítajte tiež:

Leto sa nezadržateľne blíži, osud známeho kúpaliska je otázny: Prenájom Delne padol!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM