Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešovský casting na Východniara roka sa blíži: Kto uspeje, čakajú ho sústredenia a vo finále aj promenáda v boxerkách!

Už sa to blíži. Casting k súťaži Východniar roka v Prešove klope na dvere a šancu uspieť má každý správny východniar. Navyše, ak uspejete na ňom, čakajú vás atraktívne sústredenia. Neskôr aj veľké finále, ktorého termín a miesto konania je už známy. A nebude chýbať ani promenáda v boxerkách...

Ilustračný obrázok k článku Prešovský casting na Východniara roka sa blíži: Kto uspeje, čakajú ho sústredenia a vo finále aj promenáda v boxerkách!
Zdroj: Dnes24.sk

Rozhodne sa oplatí prísť na casting a dostať sa do finálovej dvanástky súťaže Východniar roka. Ak si myslíte, že na to máte, tak neváhajte.

Prekvapiť vedia aj tí, čo do posilňovne nechodia

Táto súťaž pritom nie je určená len fitnessákom, kulturistom či športovcom. Do finále sa môže dostať aj takpovediac obyčajný chalan, ktorý očarí porotu nielen výzorom, ale aj východniarskym šarmom. „Casting je príležitosť, kde môžeš zažiť zábavu a zviditeľniť sa napr. selfičkami s Mariettou Žigalovou. Budeme radi, keď prídu na castingy celé partie a skupinky chalanov a chlapov. Nie je to súťaž len o vážnosti, ale i o zábave,“ uviedol PR manažér podujatia Pavol Titurus.

O zábavu bude mať podľa neho finálová dvanástka postarané hneď po castingoch, pripravené sú totiž dve sústredenia. „Jedno bude vo Fitness family – vo fitku Marietty Žigalovej. Počas fitness dňa sa porota presvedčí, kto je aký športovec. Skúsenosť hovorí, že prekvapiť vedia aj chalani, ktorí nechodia pravidelne do posilňovne, takže toto sústredenie netreba brať tak, že je vyslovene určené a zamerané na fitnessákov,“ prízvukuje Titurus.

Chýbať nebude ani promenáda v boxerkách

Druhé sústredenie bude vyslovene zábavné, prípadne relaxačné a v týchto dňoch sa dolaďujú podrobnosti. Organizátori chcú, aby táto súťaž nebola obyčajnou súťažou krásy. „Toto sústredenie bude netradičné, no zároveň zábavné a určite nezabudnuteľné pre finalistov. Pôjde v ňom o čosi veľmi zaujímavé, až výnimočné. A termín finále? Ten už máme určený na 30. apríla 2016 a bude sa konať v Košiciach,“ vysvetľuje ďalej PR manažér.

Finálový večer bude koncipovaný opäť i s netradičnými prvkami. Samozrejme, nemôže chýbať ani tradičná disciplína. „Promenádu v plavkách resp. v boxerkách nemôžeme vynechať,“ vysvetľuje Titurus. A po absolvovaní sústredení so zavŕšením finálového večera samozrejme čakajú na víťazov zaujímavé ceny. Nepôjde však o korunky, šerpy a poukážky. Ceny sa vyberajú tak, aby spravili radosť chalanom, aby mali hodnotu.

„Samozrejme, i niečo, čo im bude dlho pripomínať prvý ročník tejto súťaže. Čo sa cien týka, môžeme prezradiť, že ich venovali Marietta Žigalová, Vodný svet vo Svidníku Aquaruthenia, Mirror Košice a ďalší. Prezradíme, že v jednom prípade pôjde o celoročný vstup,“ uzavrel Titurus. Šancu má teda stále každý. Na castingy do Prešova či Košíc môže prísť ktokoľvek a nemusí sa riadiť mestom konania castingu. Pokiaľ niekomu z Košíc nevyhovuje termín košického castingu 5. marca v reštaurácii Rijeka v Jumbe, smelo môže prísť na prešovský už túto sobotu 27. februára v DrinkIn bare.

Môže vás zaujímať:

Šanca, aká tu ešte nebola: Chlapi, na prešovskom castingu môžete zaujať v súťaži Východniar roka 2016!

Podujatia, na ktoré sa môžeme všetci tešiť: Pozrite si už teraz, čo sa chystá v Prešove počas Veľkej noci

Barista z Prešova sa v Londýne uchytil v prestížnom podniku: Pracuje v najlepšom bare na svete!

foto: archív Východniar roka

Východniar roka video spot
1
Galéria
Východniar roka 2016
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM