Tlačové správy

Prešovské Novum spúšťa valentínsku ponuku: Vyznať lásku môžete pred celým mestom!

Valentín už dávno nie je iba sviatkom všetkých zamilovaných, ale aj dňom, keď môžete aj drobným darčekom potešiť všetkých, na ktorých vám záleží.

Ilustračný obrázok k článku Prešovské Novum spúšťa valentínsku ponuku: Vyznať lásku môžete pred celým mestom!
2
Galéria
Zdroj: Novum Prešov

Február sa bude v Novume niesť v znamení lásky. Nákupné centrum Novum Prešov si preto pripravilo výnimočnú príležitosť, kedy budete mať možnosť vyznať lásku pred celým mestom.

Milé, originálne ale aj vtipné

Doprajte si večernú romantickú prechádzku centrom Prešova, počas ktorej si prečítate svoj valentínsky odkaz na fasáde nákupného centra. Fantázií sa pri odkazoch medze nekladú.

Prekvapte vašu lásku, maminu, tatina, babku, kamošku či kamoša milým prekvapením v podobe zamilovaného odkazu na LED obrazovkách.

Svoj zaľúbený odkaz spolu s fotkou môžete poslať na adresu petra.krchova@cushwake.com. Všetky potrebné informácie nájdete na stránke www.novumpresov.sk

Inšpirácia zo zaľúbenej Štiavnice

Nákupné centrum Novum sa touto myšlienkou inšpirovalo najzaľúbenejším domom na Slovensku – Domom Maríny v Banskej Štiavnici, kde si v rámci projektu „Vyznaj lásku veľkolepo“ mohli ľudia nakresliť vlastný zaľúbený odkaz, ktorý bol následne premietnutý na fasádu domu.

„Myšlienka šírenia lásky v takejto originálnej podobe sa nám veľmi zapáčila a preto sme sa rozhodli umožniť zaľúbené vyznania aj našim zákazníkom v Prešove. Veľmi sa tešíme na všetky vyznania," povedala riaditeľka centra Zuzana Maliková.

Valentínske premietanie

Premietanie odkazov na LEDobrazovkách na fasáde centra sa začne ráno na Valentína 14.2. a bude trvať až do konca mesiaca do 28.2.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Zamilovaní v Prešove majú šancu vyznať lásku originálne
2
Galéria
Zdroj: Novum Prešov
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM