Ľubomír Hudačko Správy

Prešovčania žartujú: To bude ten olympijský bazén? Na Sídlisku 2 sa tvorí OBROVSKÝ výtlk

Vodiči musia na mieste obchádzať obrovský kráter, ktorý môže poškodiť auto. Ak sa tento problém rieši, tak len veľmi pomaly, výtlk sa totiž stále zväčšuje.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčania žartujú: To bude ten olympijský bazén? Na Sídlisku 2 sa tvorí OBROVSKÝ výtlk
Zdroj: Dnes24.sk

Ešte koncom septembra bol prešovskej samospráve zadaný podnet k obrovskému výtlku na Októbrovej ulici.

„Požiadavku sme dali na vedomie správcovi – Správa a údržba komunikácií mesta Prešov, s.r.o., ktorý ju zaradí do zoznamu a vykoná nápravu,“ znela odpoveď na podnet.

Parkovacia chuťovka

Ubehlo však ďalších 5 týždňov a náprava na mieste vykonaná nebola.

Výtlk sa pritom každých pár dní značne zväčšuje a vodičom hrozí poškodenie auta. V prípade dažďovej vody ho totiž ani nevidno a vojsť tam už môže celá pneumatika.

„Chuťovkou je, keď na ľavej strane parkuje nejaké to kombi a zadnou časťou zužuje už aj tak úzky priestor na akú-takú obchádzku tohto miesta. Je to vrchol nevšímavosti a ľahostajnosti; ako toho vodiča tak aj kompetentných,“ rozčuľuje sa Prešovčan Jakub, ktorý namiesto tejto skratky smerom domov musí takto voliť radšej obchádzku stovky metrov iným smerom.

Ďalší situáciu okomentovali svojsky a pýtajú sa, či ide o začiatok niekoľkokrát sľubovaného olympijského bazénu, ktorý v meste nikdy nebol vybudovaný.

Podnet bol hlásený

Prešovčania v každom prípade podnet viacásobne hlásili Technickým službám mesta Prešov, alebo Správe a údržbe ciest. Potvrdila to na sociálnej sieti aj predsedníčka VMČ č. 2, Jaroslava Kutajová.

„Ja som to už hlásila, ten podnet bol zadaný správe a údržbe ciest, rovnako ako výtlk 100 metrov ďalej pri zastávke MHD pri hokejbalovom ihrisku. Doterajšie vedenie to ignorovalo. Ale už o tom vie nové vedenie spoločnosti, tak verím, že skoro to urobia,“ uviedla Kutajová na sociálnej sieti.

Zdroj: Dobrovoľný hasičský zbor obce Paňovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM