Ľubomír Hudačko Správy

Prešovčania smútia za svojim odchovancom a výborným brankárom: Cez víkend tragicky zahynul

V aktuálnom ročníku sa venoval trénovaniu košickej mládeže.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčania smútia za svojim odchovancom a výborným brankárom: Cez víkend tragicky zahynul
6
Galéria

Počas víkendu šokovala správa o tragickom úmrtí muža pod kolesami vlaku. Podľa portálu pluska.sk ním mal byť Marko Milý, známy hokejový tréner a bývalý brankár.

„Obľúbený tréner hokejistov zomrel pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala v obci Haniska pri Prešove. Zachytil ho a usmrtil nákladný vlak, podľa zasahujúcich hasičov na železničnom priecestí,“ píše pluska.

Pred trúbením vlaku si podľa medializovaných informácií mal zapchávať uši.

Po tragickej správe kondoloval a smútil aj prešovský hokejový klub. „S obrovským zármutkom sme sa dozvedeli, že v noci nás navždy opustil jeden z najznámejších prešovských odchovancov a bývalý vynikajúci brankár Marko Milý. HC Prešov vyjadruje úprimnú sústrasť celej rodine v týchto nesmierne náročných chvíľach,“ uviedol prešovský klub na sociálnej sieti.

Venoval sa mládeži

Milý trénoval v Košiciach v majstrovskej sezóne 2014–2015 a pri A-tíme pôsobil až do sezóny 2021–2022. V aktuálnom ročníku sa venoval trénovaniu košickej mládeže.

„V klube si ho budeme navždy pamätať ako večne usmiateho tvrdo pracujúceho brankára i trénera, ktorý odovzdával či už v A-tíme, alebo v mládeži svoje bohaté skúsenosti. Marko stál pri klube aj v najťažších covidových časoch a pre klub odvádzal nesmierne cennú prácu,“ smútia aj z HC Košice.

Zdroj: Polícia Slovenskej republiky
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM