Krimi

Prešovčan čelil bitke: Najskôr dostal stoličkou po hlave a... potom prišlo toto!

Rastislav (39) podľa polície osobne oznámil na Obvodnom oddelení Policajného zboru Prešov – Sever, že bol napadnutý v jednom z prešovských pohostinstiev. Tu sú podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku Prešovčan čelil bitke: Najskôr dostal stoličkou po hlave a... potom prišlo toto!
Zdroj: Dnes24.sk

„Vyšetrovaním bolo zistené, že oznamovateľa napadli na mieste prístupnom verejnosti, teda sa dopustili hrubej neslušnosti. Po vzájomnej slovnej výmene jeden z útočníkov Rastislava fyzicky napadol, udrel ho drevenou stoličkou po hlave, na hlavu mu stiahol kapucňu bundy, opakovane ho udieral päsťou do hlavy a kopal nohou do hlavy. V dôsledku tohto útoku napadnutý muž spadol na zem, potom vyšiel vonku a utekal pred útočníkmi preč,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Tá zároveň ďalej dodala, že útočníci ho naháňali, keď ho dostihli, kopali ho do hlavy. Migaľová pokračovala, že Rastislav utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie s predbežnou dobou liečenia do 7 dní.

„Polícia vedie v tejto veci trestné stíhanie pre prečin výtržníctva. Už krátko po podaní oznámenia policajti zadržali podozrivého 27-ročného Prešovčana a druhého podozrivého, obyvateľa Košíc ( obaja príslušníci Vietnamskej socialistickej republiky ). Tieto osoby boli umiestnené do cely policajného zaistenia. Na základe doposiaľ získanej dôkaznej situácie poverený príslušník vzniesol obvinenie 27-ročnému Prešovčanovi za vyššie uvedený prečin. Druhý zadržaný muž bol zo zadržania prepustený na slobodu,“ uviedla Migaľová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM