Ľubomír Hudačko Kultúra

PREHĽAD: Naše tipy na víkendové akcie v Prešove

Doprajte si aj vy víkendovú pohodu. Pomôcť vám k nej môžu i podujatia, ktoré sa v Prešove budú konať. Ktoré odporúčame zažiť?

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Naše tipy na víkendové akcie v Prešove
Foto: Ľubomír Hudačko

Kempa 4 Sport cup 2017

6. január 8:00 – 20:00 rôzne športové haly, Prešov

Všetci priaznivci hádzanej majú šancu prísť podporiť hráčov počas 11. ročníka medzinárodného hádzanárskeho turnaja mládeže – Kempa 4 Sport cup 2017. Slávnostné otvorenie turnaja sa uskutoční v športovej hale Prešovskej univerzity a dekorovanie víťazov a ukončenie turnaja prebehne v sobotu 7. januára v športovej hale Prešovskej univerzity od 16.00.

Novoročný koncert

6. január 19:00 – 21:00 v Evanjelickom kolégiu

Milovníci muziky si na Troch kráľov prídu na svoje. V pestrom programe si počas novoročného koncertu v našom meste vychutnáte známe sakrálne diela ako aj diela operných i operetných velikánov hudby.

Mash it up!

6. január 21:00 – 7. januára 0:00 vo Wave Clube

Poctivá dávka najlepšieho soulu, funku, reggae i punku od selektorov Citron & POinT za podpory živej trúbky.

Nevesta hviezd

7. január 11:00 – 12:0 planetárium v Prešove

Astronomická rozprávka pod umelou hviezdnou oblohou spracovaná na motívy klasického laponského mýtu. Vhodná pre najmenších školákov.

O perníkovej chalúpke

7. január 16:00 – 17:00 v Literárnej kaviarni Viola

Predstavenie Divadla Portál vhodné pre rodičov s deťmi.

P.S Funk Unit

7. január 21:00 – 8. január 0:00 vo Wave Clube

Spojenie hudobných osobností do celku, ktorému to proste ide. B. Hajduch – spev, I. Rác – klávesy, M. Tkáč – gitara, P. Gömöri – basgitara, M. Lechman – bicie, M. Kostár – tenor saxofón, J. Šimko – alt saxofón.

II.Hradný ples v Prešove

7. január 19:00 – 8. január 2017 1:00 v PKO

Ples pre chrabrých pánov a dámy. Benefičný rozmer plesu bude spočívať v odmene na obnovu kultúrnej pamiatky pre Hrad roka. V programe vystúpia okrem iných aj spevácke trio Lady Colors, SHŠ Cohors, historické tance a s dobovou prehliadkou predstaví Pulcherrima Rosa. Súčasťou programu bude videoprojekcia o Prešovskej hradnej ceste.

Hrnček var!

8. január 16:00 – 17:00 v Babadle

Stará babičkina truhlica skrýva veľa tajomstiev. Heňa je veľmi zvedavá, tak ako všetky deti, a tak tajomnej truhlice nakukne. Čo tam nájde? A čo sa stane, keď nepozná čarovné slovíčka? Uvidíte v novom spracovaní známej rozprávky Hrnček var. Pre deti od 3 rokov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM