Ľubomír Hudačko Krimi

Pred stanicou v Prešove došlo k lúpežnému prepadu: Mladíci mlátili tehotnú ženu (34)

Pred autobusovou stanicou v Prešove došlo k desivému lúpežnému prepadu. Tehotnú ženu (34) na mieste podľa polície trojica mladíkov začala udierať do hlavy a potom v útoku pokračovali kopancami!

Ilustračný obrázok k článku Pred stanicou v Prešove došlo k lúpežnému prepadu: Mladíci mlátili tehotnú ženu (34)
Zdroj: Policajný zbor SR

Traja muži z obce Chminianske Jakubovany podľa polície lúpežne prepadli ženu (34) z obce Hermanovce. Ku skutku podľa hovorkyne KR PZ v Prešove Jany Migaľovej malo dôjsť v Prešove na Košickej ulici pred autobusovou stanicou, kde žena mala konflikt s mužom (33) z obce Jarovnice, ktorý ju v zlosti, že mu nechcela dať peniaze, sotil na zem.

„Túto situáciu využili traja mladíci, ktorí po vzájomnej dohode pristúpili k žene a mužovi, ktorého udreli päsťou do hlavy. Jarovničan z miesta hneď ušiel. Muži pokračovali v útoku na poškodenú údermi do hlavy. Aj po tom, čo žena začala na zemi krvácať a kričať o pomoc, muži v útoku pokračovali kopancami,“ povedala Jana Migaľová.

Podľa hovorkyne najmladší z mladíkov žene strhol plecniak a vybral z neho peňaženku s hotovosťou 120 eur a osobné doklady, s týmto úlovkom z miesta ušli a peniaze si rozdelili. „Poškodená utrpela pri tomto útoku viaceré poranenia. Všetci traja útočníci boli do dvadsiatichštyroch hodín zadržaní a po vykonaní potrebných procesných úkonov im vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove vzniesol obvinenie zo zločinu lúpež spáchaného formou spolupáchateľstva,“ dodala Migaľová.

Obvinení sú umiestnení v cele policajného zaistenia a vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na ich väzobné stíhanie.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM