Ľubomír Hudačko Správy

Poslanci rokujú na zastupiteľstve, ale bez primátorky: Turčanová na facebooku odhalila, čo je za tým

Prvýkrát od svojho zvolenia do funkcie primátorky mesta sa Andrea Turčanová nezúčastní rokovania poslancov na zasadnutí zastupiteľstva. Päť doterajších viedla buď od začiatku do konca, alebo ju na marcovom rokovaní na chvíľu zastúpil viceprimátor Kužma. Čo je dôvodom tentoraz plnej absencie?

Ilustračný obrázok k článku Poslanci rokujú na zastupiteľstve, ale bez primátorky: Turčanová na facebooku odhalila, čo je za tým
Zdroj: TASR

Zástupcovia ľudu v Prešove rokujú už na svojom 6. zasadnutií Mestského zastupiteľstva. Na facebooku však primátorka Andrea Turčanová odhalila, že ona sa ho osobne nezúčastní.

V plnej miere od začiatku do konca rokovania sa tak stane vôbec prvýkrát. „Ja na zastupiteľstve nebudem prítomná, nakoľko som na 26. Celoslovenskom sneme ZMOS v Bratislave,“ uviedla.

Podľa svojho vyjadrenia chce počas neho s ďalšími primátormi a starostami rokovať o bližšej spolupráci aj v rámci pripravovanej Oblastnej organizácie cestovného ruchu. V Prešove ju tak zastupuje viceprimátor Štefan Kužma, ktorý si túto rolu už vyskúšal na chvíľu aj počas marcového rokovania. Vtedy primátorka chýbala niekoľko desiatok minút.

Čítajte tiež:

Prešovskí poslanci sa chystajú rokovať o dôležitých veciach: 19 bodov, ktoré na nich čakajú

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM