Správy

MIMORIADNA situácia pri Levoči: Časť obyvateľov odrezal od sveta prepadnutý most!

K prepadnutiu mostnej konštrukcie došlo okolo 8. hodiny. Pri dopravnej nehode sa nikto nezranil, znemožnený bol však prejazd autami približne pre 30 ľudí.

Ilustračný obrázok k článku MIMORIADNA situácia pri Levoči: Časť obyvateľov odrezal od sveta prepadnutý most!
8
Galéria

V Levočskej Doline pri Levoči sa v utorok ráno prepadol most, časť miestneho obyvateľstva je tak odrezaná od sveta. TASR to potvrdila Vladimíra Novotná Čajová z Mestského úradu v Levoči s tým, že v meste v dôsledku toho vyhlásili mimoriadnu situáciu.

Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove TASR potvrdil, že na mieste zasahujú traja príslušníci z Levoče s jedným kusom techniky.

Znemožnený prejazd

„Na poškodenom moste je domiešavač, z ktorého prečerpávajú betón,“ uviedol.

K prepadnutiu mostnej konštrukcie došlo okolo 8. hodiny. Pri dopravnej nehode sa podľa Novotnej Čajovej nikto nezranil, znemožnený bol však prejazd motorovými vozidlami približne pre 30 ľudí žijúcich v tejto lokalite.

„Pri prejazde vozidla, ktoré prevážalo betón na stavebné práce cez mostné teleso, došlo k deštrukcii tohto mosta a následnému uviaznutia vozidla,“ uviedla s tým, že Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja v súčinnosti s mestom pracujú na dodávke, osadení a montáži dočasného pontónového mosta, čím sa obnoví funkčnosť prechodu miestneho obyvateľstva.

„Rieši sa aj vyslobodenie uviaznutého vozidla na poškodenom moste,“ uzavrela Novotná Čajová.

Objektívom: Prepadnutie mosta v Levočskej doline
8
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM