Rôzne

Výlety po okolí si František zvečňuje na videá: Parádne zábery zo Šíravy či Vihorlatu!

František sa cez fotografiu dostal k natáčaniu videí. A to sa stalo jeho veľkým hobby. Keď svoju záľubu spojil s výletmi, vznikli aj takéto nádherné videá...

Ilustračný obrázok k článku Výlety po okolí si František zvečňuje na videá: Parádne zábery zo Šíravy či Vihorlatu!
Zdroj: youtube

Posledným dielkom Františka Chmeliara je časozberné video zo Zemplínskej šíravy. Ako pre náš portál prezradil, samotné nasnímanie takéhoto zhruba 30 sekundového videa mu trvalo necelú hodinu. „Dosť veľa času zaberie výber hudby a následne zosúladenie s videom,“ uviedol ďalej František s tým, že celkový čas výroby takýchto videí sa líši, môžu to byť tri hodiny, ale aj tri dni. Šíravu si na natáčanie zvolil aj preto, aby ju aj takto zviditeľnil turistom a trochu aj napravil jej meno.

Františkov youtube kanál je však plný krásnych videí nielen zo Šíravy. K videniu sú na ňom zábery aj z ďalších vyhľadávaných miest na Zemplíne ako sú Morské oko, Sninský kameň, hrady či iné lákadlá.

K natáčaniu videí sa dostal postupne cez fotografiu. „Najprv to boli len veľmi krátke zábery, ktoré som skúšal dávať dokopy a postupne som pridával hudbu, zlepšoval kvalitu videa a potom prišli výlety spolu s manželkou, ktoré som chcel zvečniť na video… Stále skúšam nové a nové veci a je ešte toho stále veľa čo treba vylepšiť,“ zhodnotil sebakriticky František. V pláne má precestovať čo najviac kútov Slovenska a nahrať to na video.

Pozrite si výber Františkových videí a inšpirujte sa k výletu.

František zvečňuje na videá svoje výlety po Zemplíne: Hrdokrásne zábery!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM