Futbal

Vyhlásili Jedenástku roka 3. ligy Východ: Ocitli sa v nej dvaja hráči FK Humenné

Známa je Jedenástka roka 2018 III. ligy Východ, ktorej súčasťou je aj FK Humenné. A hneď dvaja hráči z humenského klubu sa dostali do tohto výberu.

Ilustračný obrázok k článku Vyhlásili Jedenástku roka 3. ligy Východ: Ocitli sa v nej dvaja hráči FK Humenné
Foto: Rastislav Búgel

Futbalový rok v regióne bol aj tentoraz tradične zakončený vyhlasovaním jedenástky roka. A na základe hlasov trénerov sa do Jedenástky roka 2018 dostali aj dvaja hráči FK Humenné. Rovnako dvoch hráčov do jedenástky roka dodali aj MFK Vranov a FK Spišská Nová Ves a až troch líder tabuľky po jesennej časti FC Košice. Jeden hráč vo výbere oblieka farby MFK Snina a jeden OŠFK Šarišské Michaľany.

A ktorí hráči FK Humenné sa dostali do Jedenástky roka 2018? Sú nimi útočník Predrag Radovanovič a stredopoliar Vladimír Voroňák.

FK Humenné zakončilo jesennú časť súťaže (vrátane predohrávok) na piatom mieste s 29 bodmi. Líder FC Košice má 45 bodov, Vranovčania 40, MFK Snina 32 a štvrté Šarišské Michaľany 31.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

V areáli humenského futbalové štadióna prebieha výstavba tréningového ihriska s umelou trávou. Uplynulý týždeň sme vám priniesli fotogalériu. Pozrite si ju.

Ako pokročila výstavba ihriska s umelou trávou? Pozrite si FOTO
7
Galéria

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM