Rôzne

Víkendové akcie v Humennom: Toto je náš výber tých, ktoré radíme navštíviť

Je tu ďalší novembrový víkend. Ktoré podujatia počas neho radíme navštíviť v našom meste? Pozrite si to...

Ilustračný obrázok k článku Víkendové akcie v Humennom: Toto je náš výber tých, ktoré radíme navštíviť
Zdroj: Dnes24.sk

Úsmevy smutných mužov

Kino Fajn dáva v sobotu o 20:00 hod. českú komédiu Úsmevy smutných mužov. Popis: Úsmevy smutných mužov je celovečerný film podľa rovnomenného knižného bestselleru Josefa Formánka. Miestami vtipný, miestami smutný. Priblíži príbehy úspešných chlapov, ktorí sa cez dno fľaše dostali na samotné dno života. Na dno, odkiaľ vedie už len cesta nahor. Na vojnovej ceste s alkoholom stretáva Josef napríklad Honzu, bývalého reprezentanta v triatlone a účastníka najťažších pretekov sveta – Ironmana. Úradník a geniálny matematik Milan zase verí, že je vyslancom z vesmíru. Niekoho zradila žena, niekto hral v nemeckom gay porne a svoj príbeh má aj Tomáš, ktorý zašiel vo vzťahu so svojou nevlastnou dcérou až príliš ďaleko.

Katarínska párty

V Castle Music Club-e sa v sobotu večer koná Katarínska párty. Prítomných bude zabávať skupina Seven Band. A ako inak, pre všetky Kataríny avizujú organizátori vstup zdarma.

Zuzana Smatanová

Jedna z najpopulárnejších speváčok na Slovensku Zuzana Smatanová, ktorú akiste netreba bližšie predstavovať, sa v nedeľu predvedie v Humennom. Naplánovaný je jej koncert v Dome kultúry a to od 19:00 hod.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24/Tasr
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM