Rôzne

Viete o nich? Akcie tohto týždňa v Humennom, na ktorých by ste nemali chýbať

Je tu nový aprílový týždeň. A aké akcie v Humennom ponúkne? Vybrali sme tie, na ktorých by ste podľa nás nemali chýbať.

Ilustračný obrázok k článku Viete o nich? Akcie tohto týždňa v Humennom, na ktorých by ste nemali chýbať
Zdroj: Dnes24.sk

Štvrtok: Zamilovaná Gloria

Vo štvrtok o 19:30 hod. dáva Kino Fajn americkú romantickú drámu s názvom Zamilovaná Gloria. Popis: Romantický film o tom, že láska prichádza nečakane, že vzťahy sú zložité v každom veku a že vás nič nepoloží, pokiaľ neprestanete naplno žiť. Gloria je rozvedená päťdesiatnička s už dospelými deťmi a nudným kancelárskym životom. Po večeroch sa však rada odviaže v klube na tanečnom parkete, kde raz stretáva Arnolda. Gloria sa doňho nečakane zamiluje a po rokoch opäť zažíva radosti i strasti nového ľúbostného vzťahu, ktorý ju ovplyvní viac, než je ochotná si priznať.

Sobota: Konekshan (reggae-dub)

V Castle Music Clube sa v sobotu od 21:00 hod. predstaví nový objav slovenskej reggae scény a to kapela Konekshan. Predvedie spojenie subžánrov reggae hudby ako dub, steppas, roots, či dancehall, doplnené o rockové, funkové a soulové prvky či improvizáciu.

Nedeľa: DJ EKG

Už tradične počas Veľkonočnej nedele zavíta do Arena Night Clubu jeden z najžiadanejších a najobľúbenejších slovenských dídžejov – DJ EKG. O support sa postará Folly. Začiatok akcie je o 21:00 hod.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Postrehli ste? Naši čitatelia hlasovali a vybrali naj lokalitu na bývanie v Humennom. Ktorá to je, môžete zistiť aj prostredníctvom tejto galérie.

FOTO: Toto miesto čitatelia zvolili za naj na bývanie v našom meste!
15
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM