Rôzne

TOP 5 podujatí, ktoré sa uskutočnia počas predvianočného týždňa v Humennom

Pozrite si náš výber najlákavejších podujatí, ktoré sa uskutočnia počas najbližších siedmich dní. Ako inak, v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 podujatí, ktoré sa uskutočnia počas predvianočného týždňa v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Pondelok: Vianočný benefičný koncert

Už v pondelok so začiatkom o 16:00 hod. sa v Dome kultúry uskutoční Vianočný benefičný koncert „Odkaz predkov zachovaj nám Pane“. Predstavia sa FS Chemlon, DFS Chemloňáčik, spevácke skupiny Bosoročky a Hačure, Ľudovít Džubák či Vanda Marinčáková.

Utorok: Natascha Wright & Alfred McCrary

Dejiskom ďalšieho a exkluzívneho vianočného koncertu bude v utorok od 19:00 hod. Chrám sv. Petra a Pavla na Sídlisku pod Sokolejom. Americkí hudobníci – speváčka Natascha Wright a klavirista a skladateľ Alfred McCrary zahrajú a zaspievajú najväčšie svetové hity, svetoznáme balady, vianočné piesne a koledy. Tešiť sa môžete aj na gospelové skladby a to všetko v sprievode slovenského komorného kvarteta La Speranza.

Piatok: OLDIES Party

Ak dostanete chuť sa v piatkovú noc vytancovať, tak vedzte, že v Arena Night Clube sa uskutoční noc najväčších hitov všetkých čias. Klub pozýva zaspomínať si a zabaviť sa spolu s priateľmi na predvianočnú Oldies Party. „Nahoďte na seba retro kostým a vyhrajte zaujímave ceny,“ uvádzajú organizátori.

Sobota: Trojkoncert

V History Art & Music Clube si môžete cez víkend vychutnať spojenie kapiel rôzneho žánrového zamerania. Domácu scénu bude zastupovať akustický sólo projekt FACE THE WHISPER a kapela THE SPANTS hrajúca svieži pop rock. Hosťujúcou kapelou bude dvojica KINSFOLK pôsobiaca v Prahe, ktorá má za sebou niekoľkoročné fungovanie v Dánsku a ktorá vám predstaví zmes svojich chytľavých skladieb nesúcich sa v duchu indie / pop či folk rocku. Začiatok o 20:30 hod.

Nedeľa: Výnimoční

Kino Fajn premieta v nedeľu o 19:30 hod. komediálne ladenú francúzsku drámu Výnimoční. Výber z popisu k filmu: Už vyše 20 rokov žijú Bruno a Malik vo svete ľudí, s ktorými si spoločnosť nevie poradiť. Napriek tomu ich neopúšťa optimizmus a zmysel pre humor. Bohužiaľ však hrozí, že Brunova organizácia bude zrušená, pretože jeho osobitý prístup sa nie každému páči .Brunovi a Malikovi tak nezostáva nič iné ako presvedčiť úrady, že ich práca má zmysel.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste tieto fotky z archívu? Na tieto miesta sa Humenčania chodievali baviť.

Zaspomínajte si: Archívne fotky podnikov, kam sa Humenčania chodievali baviť
4
Galéria
Zdroj: Okresný úrad Humenné

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM