Rôzne

Tie jednoducho musíte zažiť: Najlepšie májové podujatia, ktoré nás čakajú v Humennom

Mali by ste o nich vedieť ešte vopred a nenechať si ich ujsť. Zostavili sme výber májových podujatí v Humennom, ktoré sú podľa nás tie naj.

Ilustračný obrázok k článku Tie jednoducho musíte zažiť: Najlepšie májové podujatia, ktoré nás čakajú v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

1. máj: Stavanie mája

V Humennom na Námestí slobody sa tradične uskutočnia prvomájové oslavy. Stavanie mája bude tento rok prevádzať aj svadobný obrad starých mám. Podujatie sa bude konať v čase od 14:30 do 17:00 hod. Bližšie podrobnosti nájdete tu.

3. máj: Plamene undergoundu

Do nášho mesta zavíta začiatkom mája americký profesionálny súbor Ballet Magnificat, aby v Dome kultúry vystúpil s predstavením Plamene undergoundu. Ide o dramatické spracovanie príbehu zo 70. rokov, ktorý je o túžbe po slobode a nájdení zmyslu života dvoch hlavných hrdiniek… Začiatok o 19:00 hod.

4.-6. máj: Švejkove pivné dni

A opäť sa presúvame vonku na námestie. Aj tento rok zažije Humenné Švejkove pivné dni, ktoré sa uskutočnia 4.-6. mája. Okrem stánkov s občerstvením či rôznymi dobrotami nebude chýbať ani bohatý program. Tešiť sa môžete okrem iného na Kollárovcov, pivný beh, premietanie hokejových majstrovstiev a na ďalšie lákadlá, o ktorých sa dočítate tu.

11. máj: Polemic, Heľenine oči a ďalší

V Mestskej športovej hale sa bude konať zaujímavý koncert s názvom Infinity Rock Tour. Od 18:00 hod. sa jeho návštevníkom predstaví stálica hudobnej scény na Slovensku, skupina Polemic či prešovská skupina Heľenine oči. Doprevádzať túto dvojicu budú ďalšie dve skupiny – Piňazi de? zo Svidníka a mladá kapela Iconito.

11. máj: Separ

V rovnaký deň príde do Humenného aj jeden z najrešpekto­vanejších slovenských raperov – Michael Kmeť známy ako Separ. Predstaví sa v noci v Arena Night Clube. Separ najväčšiu slávu zažíva od roku 2014, kedy jeho album Pirát získal platinovú platňu.

19. máj: Detská párty s ujom Ľubom

Vyberáme aj niečo pre deti. V estrádnej sále Domu kultúry budú môcť zažiť Detskú párty s ujom Ľubom a tešiť sa tak môžu na šou plnú pesničiek a tančekov. Nebude chýbať tombola Cukríkový dážď. Akcia sa začne o 15:00 hod.

22. máj: Temné kecy

V priestoroch Arena Nigth Clubu bude v máji možné zažiť aj jednu z najpopulárnejších klubových stand-up comedy show – Temné kecy. Prítomných bude baviť zostava Ivo Ladižo Ladižinský, Jerry Veľmajster Szabó plus Temná Crew. Podujatie sa začne o 19:30 hod.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM