Rôzne

Pozrite si to aj vy: Čo radíme tento víkend zažiť v našom meste?

Užite si víkend naplno. Aké akcie počas neho odporúčame v našom meste zažiť? Pozrite si to aj vy...

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si to aj vy: Čo radíme tento víkend zažiť v našom meste?
Zdroj: Dnes24.sk

Futbalový zápas

V sobotu popoludní odohrajú futbalisti FK Humenné zápas na domácom štadióne proti tímu ŠK MILENIUM 2000 Bardejovská Nová Ves. Domácemu celku patrí pred týmto zápasov vynikajúca tretia priečka v tabuľke, ich súperovi tretia od konca. Úvodný hvizd rozhodcu o 14:30 hod.

Zrodila sa hviezda

V sobotu aj v nedeľu o 19:30 hod. dáva Kino Fajn americkú hudobnú snímku Zrodila sa hviezda. Popis: V hlavných úlohách romantickej drámy sa predstavia štvornásobný držiteľ nominácie na Oscara Bradley Cooper a spevácka pophviezda Lady Gaga. Kým pre Bradleyho Coopera ide o režisérsky debut, pre Lady Gaga o jej prvú hlavnú rolu vo filme. Bradley Cooper stvárni ostrieľaného muzikanta Jacksona Mainea, ktorý objaví a zamiluje sa do začínajúcej speváčky Ally (Lady Gaga). Táto už svoj veľký sen o hviezdnej kariére vzdala…pokým ju Jack neprinúti vyjsť na pódium pod svetlá reflektorov. Ale keď Allyin raketový štart zatieni jeho vlastnú kariéru, Jack stále obtiažnejšie nesie svoj ústup z veľkých pódií a o to viac bojuje so svojimi vnútornými démonmi.

Československé hity

Do History Art & Music Clubu (bývalá Nostalgia) si budete môcť prísť v sobotu večer vychutnať veľké české a slovenské hity v podaní DJ Gabriela. Začiatok o 20:30 hod.

Ferdo mravec

V nedeľu zavíta do Domu kultúry Divadlo Sarus z Veľkého Šariša s predstavením Ferdo Mravec. …Kto by nepoznal príbeh o Ferdovi? Príbeh o mravcovi, ktorý sa stratí z mraveniska. Pri svojich potulkách stretáva slimáka, pavúka, truhlíka, lienku, cvrčka a skrotí si aj lúčneho koníka. Rozprávka sa začne o 15:00 hod.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM