Futbal

Pohyb v kádri FK Humenné: Klub predstavil svoje prvé dve zimné posily

Futbalový klub Humenné predstavil svoje nové posily. Jednou z nich je mladý stopér a tou druhou tvorivý ofenzívny záložník. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku Pohyb v kádri FK Humenné: Klub predstavil svoje prvé dve zimné posily
Zdroj: Dnes24.sk

Ako avizoval humenský klub, v jarnej časti už nepočíta s hráčmi zo Srbska a vedenie klubu sa snaží káder doplniť na každom poste a to do obrany, zálohy a útoku, kde bude ťažké nahradiť kanoniera Radovanoviča, ktorý odišiel do FC Košice.

V týchto dňoch oznámilo FK Humenné mená prvých dvoch posíl. Tou prvou je dvadsaťročný stopér z druholigového FC Lokomotíva Košice, predtým hráč Michaloviec Adam Kuľha.

Druhou posilou je ofenzívny hráč Jozef Skvašík, ktorý do Humenného prichádza z konkurenčného klubu MFK Snina a ktorý je miestnej futbalovej verejnosti dobre známy. Hráč pôsobil v Humennom už v mládežníckych kategóriách a v posledných sezónach je súčasťou vyhlasovanej najlepšej jedenástky tretej ligy Východ.

„Priznám sa, že nad ponukou Humenného som ani veľmi nerozmýšľal, keďže poznám futbalové prostredie v Humennom, láka ma nový štadión a vízia klubu, ktorý chce budovať káder na svojich hráčoch z blízkeho okolia," poznamenal na margo svojho prestupu pre facebookovú stránku FK Humenné J. Skvašík.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

…Ako pokračuje výstavba tréningového ihriska s umelou trávou v areáli štadióna na Chemlonskej ulici, sme vám obrazom priniesli začiatkom decembra. Pozrite si galériu.

Ako pokročila výstavba ihriska s umelou trávou? Pozrite si FOTO
7
Galéria

Hlavné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM