Rôzne

Perinbaba na Zemplíne v akcii, ako sú na tom vozovky? Šoféri, info pre vás!

Motoristi na Zemplíne, prinášame vám informácie, ktoré, ak sa chystáte v našom regióne vyraziť na cesty, si je dobré pozrieť...

Ilustračný obrázok k článku Perinbaba na Zemplíne v akcii, ako sú na tom vozovky? Šoféri, info pre vás!
Zdroj: Dnes24.sk

Cesty na Zemplíne sú aktuálne zjazdné, prevažne mokré, miestami sa nachádza na nich kašovitá vrstva snehu do jedného centimetra. V regióne momentálne sneží.

Ako informoval riaditeľ Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja pre oblasť Humenné Ľubomír Galanda, mechanizmy vyrazili do terénu okolo 4.00 h. „Doposiaľ ich bolo vonku desať. Momentálne sa nakladajú a idú si kontrolovať úseky,“ poznamenal. Podľa jeho ďalších slov snežiť začalo najprv v okrese Humenné, v Snine a Medzilaborciach to bolo o čosi neskôr. „Zatiaľ nemám hlásené žiadne komplikácie,“ uviedol.

Cesty v Michalovskom a Sobranskom okrese sú tiež podľa slov cestárov v poriadku. „Mechanizmy vyrážali na ne pred 2.00 h, bolo ich desať,“ uviedol vedúci strediska michalovskej Správy ciest Košického samosprávneho kraja Michal Kráľ s tým, že posypaných majú doposiaľ približne 400 kilometrov. „Aj teraz sú v teréne, treba ešte dosypať niektoré úseky,“ doplnil.

Správu sme naposledy aktualizovali o 9:32 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM