Rôzne

Nudiť sa nebudeme: Toto sú TOP akcie októbra, ktoré nás čakajú v Humennom

Október je už tu. Vybrali sme preto podujatia, ktoré počas neho radíme nevynechať v Humennom a ktoré považujeme za tie naj.

Ilustračný obrázok k článku Nudiť sa nebudeme: Toto sú TOP akcie októbra, ktoré nás čakajú v Humennom
Zdroj: TASR

10. október: Noc filmových chýb

Aj vy sa potešíte, keď si vo filmoch všimnete nejakú tú chybu, ktorú si iní nevšimnú?… Zaujímavá akcia sa bude konať na túto tému v kaviarni CheckMate. Pôjde o filmovú prednášku so šéfredaktorom portálu kinema.sk Petrom Konečným.

12. október: Lúčnica

Už onedlho sa v Humennom predstaví azda najznámejší slovenský umelecký súbor Lúčnica. A tu sú tým pádom ďalšie slová zbytočné. Vychutnať si folklór a top tanečné umenie si budete môcť v Dome kultúry.

12. október: Katka Korcek & Jerguš Oravec

Do Adel cafe budete môcť prísť na koncert speváčky Katky Korcek, ktorú si iste pamätáte najmä zo skupiny Made II Mate. Zaspieva s gitaristom a spevákom Jergušom Oravcom, ktorý je zase známy najmä z televíznej speváckej šou.

18. október: Dámska šatňa

Milovníci divadla si prídu na svoje. Dom kultúry bude dejiskom predstavenia Dámska šatňa. Tešiť sa môžete na komédiu v podaní štyroch vynikajúcich herečiek Divadla Andreja Bagara v Nitre, konkrétne na Evu Pavlíkovú, Lenku Barilíkovú, Alenu Pajtinkovú a Janu Kovalčíkovú.

19. október: Strapo

Do Arena Night Clubu príde Humenčanov a spol. zabaviť známy slovenský raper a freestyler Strapo. Vystúpi so šou k jeho aktuálnemu albumu. Chýbať nebude autogramiáda, fotogramiáda a merchandise.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM