Rôzne

Nový týždeň v Humennom? Nenechajte si ujsť tipy na top akcie

Je tu týždeň, kedy sa lámu mesiace apríl a máj a s ním prichádzajú do Humenného aj rôzne podujatia. Prinášame vám redakčný výber tých naj...

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň v Humennom? Nenechajte si ujsť tipy na top akcie
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok: Nálady jari

V utorok od 18:00 hod. sa uskutoční koncert a výstava s názvom Nálady jari a to v podaní SZUŠ Múza. Pozrieť a vypočuť si to môžete prísť do divadelnej sály Domu kultúry.

Streda: Oslavy 1. mája

Už máte plány na prvého mája? Ak si vyrazíte do centra mesta, vedzte, že pripravený bude tradične kultúrny program. Ten sa uskutoční v priestoroch amfiteátra so začiatkom o 14:30 hod. Predstavia sa tanečníci Poddukelského umeleckého ľudového súboru, FS Vranovčan a Detský folklórny súbor Chemloňáčik. Viac info tu.

Piatok: Spomienková slávnosť

V piatok na Námestí slobody pred Pamätníkom Štefánika sa uskutoční spomienková slávnosť, ktorou si prítomní pripomenú sté výročie tragickej smrti Milana Rastislava Štefánika. Zároveň pri tejto príležitosti o 10:00 hod. pobežia žiaci základných škôl tradičný Štefánikov beh.

Piatok: Intense Clubbing

V piatkovú noc je v Arena Night Clube na programe nový párty koncept elektronickej tanečnej hudby so zahraničným hosťom a domácimi dídžejmi. S kým konkrétne? Vandal Steve (Srbsko), Aleksandar Vidakovic, Luis De Mark, FOLLY, Mike Achel.

Sobota: Futbal

V sobotu sa po dlhšom čase opäť predstavia na domácom trávniku futbalisti FK Humenné, pričom privítajú FK Družstevník Plavnica. Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 16:30 hod.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Nedávno sme na našom spravodajskom portáli zrealizovali online hlasovanie o tom, kde v Humennom sa najlepšie býva. Víťaznú lokalitu iste spoznáte aj podľa fotiek v galérii.

FOTO: Toto miesto čitatelia zvolili za naj na bývanie v našom meste!
15
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM