Rôzne

Nový týždeň je tu: Pozrite si, čo zaujímavé počas neho môžete zažiť v Humennom

Ďalší septembrový týždeň je už tu. Prinášame vám naše tipy na zaujímavé podujatia, ktoré môžete počas neho zažiť v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň je tu: Pozrite si, čo zaujímavé počas neho môžete zažiť v Humennom
Zdroj: TASR

Utorok: Jááánošííík po tristo rokoch

V utorok si prídu na svoje milovníci divadla. V Humennom totiž bude Radošinské naivné divadlo spolu so Slovenským ľudovým umeleckým kolektívom a dvakrát počas jedného dňa odohrajú vystúpenie Jááánošííík po tristo rokoch. O 16:30 hod. a o 19:30 hod.

Utorok: Prvý zápas

Taktiež v utorok čaká hokejistov MHK Humenné štart sezóny a teda prvý zápas v prvej lige. Odohrajú ho na domácom zimnom štadióne a ich súperom bude HK ‘95 Považská Bystrica. Začiatok zápasu je o 17:30 hod.

Streda: Cestovateľský večer

V stredu od 18:30 hod. sa v kaviarni CheckMate bude konať cestovateľská beseda na tému Indonézia – život na sladkej Jáve. Hosťom bude Miša objavujúca svet netradičnými spôsobmi, o ktoré sa podelí s návštevníkmi. Vietor ju tentokrát zavial až do juhovýchodnej Ázie, kde takmer rok žila v Indonézii a precestovala Vietnam, Kambodžu a Thajsko…

Piatok: Chiki liki tu-a

V piatok slávnostne otvorí svoje brány nový History Art & Music Club, ktorý zaujíma miesto Nostalgie a teda nájdete ho v komplexe Hviezda. Akcia sa začne o 20:00 hod., pripravené sú vystúpenie kapiel Chiki liki tu-a a Wandererove segry, súťaže, tombola…

Piatok: Mairee

Mal tu baviť Humenčanov pred cca rokom, no dopravná nehoda tomu vystavila stopku. Už túto piatkovú noc sa však známy slovenský dídžej Mairee chystá do Humenného opäť a sľubuje špeciálno-šialený večer v Arena Night Clube.

Sobota: Rock ‚n‘ Roll opening party

O deň neskôr je naplánované i slávnostné otvorenie Castle Music Club-u, ktorý nájdete v priestoroch dnes už bývalého podniku Castle Cave a teda v humenskom zámku. Od 22:00 hod. sa predvedú v rámci otváracej rock ‚n‘ roll párty The Cellmates.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM