Tomáš Šuhajda Rôzne

Na Jánov MMA zápas vyrazili stovky Humenčanov: Neprišiel mu súper, toto sa však chystá!

Ján „Sandokan“ Metyľ z Humenného mal absolvovať svoj prvý zápas v MMA. Do Popradu ho prišli podporiť až štyri stovky ďalších Humenčanov.

Ilustračný obrázok k článku Na Jánov MMA zápas vyrazili stovky Humenčanov: Neprišiel mu súper, toto sa však chystá!
Zdroj: Archív Ján Metyľ

V čase prípravy na jeho prvý zápas v MMA (zmiešané bojové umenia) sme vám s Jánom Metyľom priniesli rozhovor, v ktorom opisoval okrem iného aj všetku tú tvrdú drinu.

„MMA je pre mňa disciplína, odopieranie strašne veľa vecí, drina a zmena celého života. Musíš bežať, keď nevládzeš tak choď a keď nevládzeš chodiť tak sa plaz…“ hovoril koncom roka. Celý rozhovor nájdete tu.

Odmenou však mal byť jeho prvý zápas v športe, ktorý mnohí považujú za vôbec ten najtvrdší na svete. Uskutočniť sa mal v Poprade na turnaji organizácie PCF. Všetko bolo pripravené, do mesta pod Tatrami vyrazili stovky Humenčanov, aby Jána podporili.

Kto ale nedorazil, bol jeho súper Čech Filip Grznár. Dôvody jeho neúčasti nebudeme rozoberať, iný pohľad na vec priniesol on samotný aj promotéri podujatia. Faktom je, že neprišiel a zápas sa nekonal.

„Drel som ako otrok, ale všetko má svoj zmysel,“ poznamenal s odstupom času k situácii Ján Metyľ.

Ten prezradil, že aj na základe veľkého záujmu Humenčanov o jeho zápas sa ďalší turnaj PCF uskutoční koncom marca práve v Humennom. Svojho súpera však v tejto chvíli ešte nepozná.

„Kvôli fanúšikom, ktorí merali cestu z Humenného, PCF 22 bude práve v Humennom. Tešíme sa na vypredanú humenskú športovú halu,“ uviedol promotér PCF.

Bližšie informácie vám prinesieme čoskoro.

Na titulnej fotke: Ján Metyľ so svojim tímom.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM