Rôzne

Na Hubkovej sa uskutoční zaujímavé podujatie: Súvisí s prichádzajúcim Dňom matiek

Už čoskoro tu máme Deň matiek a v tejto súvislosti sa v Humennom, konkrétne v lesoparku Hubková, uskutoční podujatie so zaujímavým programom.

Ilustračný obrázok k článku Na Hubkovej sa uskutoční zaujímavé podujatie: Súvisí s prichádzajúcim Dňom matiek
Zdroj: Dnes24.sk

Celoslovenské podujatie Míľa pre mamu sa uskutoční v sobotu 11. mája 2019 aj v našom meste. A to konkrétne na Hubkovej, kde sa črtá atraktívne popoludnie plné rôznych aktivít.

Od 14:00 hod. bude prebiehať registrácia, na 15:00 hod. je naplánované odštartovanie míľovej prechádzky no a až do 18:00 hod. sa môžu prítomní tešiť na rôzne aktivity a kultúrny program.

Podujatie v Humennom organizuje Rodinné centrum malíček pod záštitou mesta Humenné. Ako však už bolo v úvode spomenuté, jedná sa o celoslovenskú kampaň, za ktorou stojí Únia materských centier a organizuje ju nepretržite už od roku 2004.

A aký je jej cieľ? „V rovnaký deň, v rovnaký čas, ale na mnohých miestach Slovenska a zahraničia osláviť materstvo a prejaviť úctu a vďaku všetkým mamám sveta. Poďakovať sa mamám, starým mamám, krstným mamám aj adoptívnym mamám za ich obetavosť, pochopenie, výchovu a bezhraničnú lásku,“ objasňujú organizátori.

Pozrite si vo videu čerstvé zábery z lesoparku Hubková, ktorá dýcha jarou…

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM