Rôzne

Mesto Humenné vyhlásilo výberové konanie: V hre je funkcia konateľa

Pozrite si kvalifikačné predpoklady na funkciu konateľa jednej zo spoločností s majetkovou účasťou mesta.

Ilustračný obrázok k článku Mesto Humenné vyhlásilo výberové konanie: V hre je funkcia konateľa
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Mesto Humenné vyhlásilo výberové konanie na kandidáta na obsadenie funkcie konateľa spoločnosti Televízne káblové rozvody, s. r. o. Humenné.

Jedná sa teda o spoločnosť, v ktorej má mesto 55% podiel a zvyšných 45% vlastní Bytové družstvo Humenné. Medzi jej hlavné činnosti patrí poskytovanie služieb káblovej televízie a internetu.

Ako sa uvádza v dokumente vyhláseného výberového konania, medzi kvalifikačné predpoklady patrí ukončené vysokoškolské vzdelanie II. stupňa, technického alebo ekonomického smeru.

Medzi požadovanými odbornými znalosťami je minimálne 5 rokov praxe v riadiacej funkcii, znalosť práce s PC či znalosť legislatívy týkajúcej sa riadenia obchodnej spoločnosti.

Žiadosť o zaradenie do výberového konania možno zaslať najneskôr do 28. januára 2020 a to na Mestský úrad, sekretariát primátora.

Ďalšie bližšie info, ako napríklad požadované doklady k žiadosti či osobnostné predpoklady pre túto funkciu, nájdete na webe humenskej radnice.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM