Rôzne

Kam si skočiť počas tohto týždňa v Humennom? Nechajte si poradiť

Neviete, kam si skočiť počas aktuálneho týždňa v našom meste? Možno vás oslavia naše tipy na zaujímavé podujatia. Tu sú...

Ilustračný obrázok k článku Kam si skočiť počas tohto týždňa v Humennom? Nechajte si poradiť
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok: 10 rokov s Via Arto

Súkromná základná umelecká škola Via Arto v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom zorganizovala na utorok koncert k 10. výročiu svojej existencie. Ten sa uskutoční v Dome kultúry. Predstaví sa zoskupenie „Peter Tomko kvintet“, ale aj žiaci a učitelia školy. Začiatok o 17:00 hod.

Utorok: Kaviarenský kvíz

V utorok sa v kaviarni CheckMate bude od 18:30 hod. konať kaviarenský kvíz. A táto tímová hra sa teší čoraz väčšej obľube nielen u nás, ale na celom Slovensku. Tak čo, zostavíte svoj tím aj vy?

Streda/Piatok: Domáce zápasy MHK Humenné

V stredu odohrajú hokejisti MHK Humenné (mom. 7. miesto v tabuľke) domáci zápas proti HK Skalica, aktuálne štvrtému celku tabuľky a v piatok proti HK ‘95 Považská Bystrica, aktuálne 8. tímu. Oba zápasy začnú o 17:30 hod.

Sobota/Nedeľa: Čertovské pero

Kino Fajn dáva v sobotu aj v nedeľu o 17:30 hod. českú rodinnú rozprávku Čertovské pero. Popis: Príbeh nás zavedie do malého pokojného mestečka Švindľov, kde miestni žijú svojim bežným životom remeselníkov a sedliakov a možno ani netušia, že všetky ich priestupky a hriechy sú starostlivo monitorované miestnou pekelnou pobočkou Šupvidly. Hriechy v pekle zapisuje, spravodlivo a neomylne, kúzelné pero z kohúta samotného Lucifera. Každý hriešnik má v pekle založenú vlastnú zložku a vždy, keď sa zložka zaplní, čertovské komando si nasadí kúzelné rohy a chvost a vyrazí na povrch, aby hriešnika priviedlo do pekla.

Nedeľa: Adventná nedeľa

Pri Fontáne lásky sa v nedeľu od 15:00 hod. uskutoční prvý diel série Adventné nedele, pričom sa predstavia žiaci a pedagógovia zo Základnej školy na ulici Dargovských hrdinov a tiež spevácka skupina Harmonia.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM